Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2018

Jag är tacksam för att vi har invandrare

Av Pink Ozzy - 26 oktober 2018 11:26

Undrar vem som har låg IQ? Jo, det stod i dagens Expressen att SDare anser att invandrare har låg IQ. Själv har jag normalt en rumänsk läkare men i dennes frånvaro en annan nysvensk från okänt land. Igår var jag hos en tandläkare som har sitt ursprung någonstans i Iran/Irak skulle jag tro och tandsköterskan var från Etiopien eller Eritrea. Och jag är glad och tacksam över det. De är alla mycket duktiga och kunniga.
De har inte tagit någon annans jobb utan jobbar i det vi kallar bristyrken. De som anser att de tar någons jobb kan väl själv flytta till ett annat land, lära sig språket samt studera en massa år för att bli läkare. NEJ, kunde just tro det.
Så tack alla "nysvenskar" som studerar och skaffar er ett jobb. Ett speciellt tack till er som tar de jobben som våra SDare inte klarar av. D v s alla jobb inom vården, alla städjobb, alla jobb inom lokaltrafiken och många andra jobb är slitsamma, jobbiga, hårda mm. Utan er invandrare hade Sverige stått still.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se