Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2018

När ska TV sända TV igen?

Av Pink Ozzy - Fredag 26 okt 11:05

Förr hade vi en kanal som dessutom var i svartvitt. Nån gång kring 1969/70 fick vi en andra kanal. Färgen kom väl några år tidigare tror jag.
Nu har jag säkert 200 kanaler varav jag tycker många skulle kunna läggas ner. Det mesta är ju trots allt dokusåpor, reality-TV och liknande. Och varför har en del ett sånt behov av att offentliggöra sina liv?
Men titta bara här: Wahlgrens, Kardashian, Bagge, Laila Bagge, ja listan är lååång. Sen har vi Familjen annorlunda, unga mammor, bonde söker fru, präst söker fru , Biggest loser VIP, Hollywoodfruar o s v.
Varför?
Ja delvis är det väl att alla vill ha " 15 minutes of fame ". Andra känner att de inte syns tillräckligt på TV eller i press och skapar sina egna förstasidor som kvällstidningar inte är sena att hänga på. Jodå, jag har sett trailers av samtliga och även tittat några minuter på alla program. Det är dock ytterst få som jag följer. De ger mig ingenting. Jag brukar dock titta på Hollywoodfruar eftersom de ger mig en adrenalinkick. Jag blir nämligen ytterst irriterad på personer som #gunnillaperson och #annaanka som är så osympatiska att klockorna stannar. De förstår dessutom inte att de inte är med i programmet för att de utstrålar värme, skönhet, skådespelarskills eller liknande. NEJ de får vara med just för att de är assholes. Folk vill se folk som beter sig som svin mot andra. Hela vårt samhälle har ju tyvärr blivit så. Klart, kan Ankan kalla nån annan för hora kan väl jag. Kan Ankan säga håll käft till andra får väl jag. Och det är ju denna konstgjorda mentalitet som sprider sig ner i åldrarna. För tro inte att det bara är folk över 30 som kollar på programmen. NEJ, det är kids på 9-10 år som får sitta uppe och se på skiten.
Var har klass-TV tagit vägen? Bra svensk underhållning, svensk TV-teater och annat som gavs ofta förr? Nej, sånt är nästan borta. Nu gäller "reality-TV " . Fy fan !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se