Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 oktober 2018

När ska TV sända TV igen?

Av Pink Ozzy - 26 oktober 2018 11:05

Förr hade vi en kanal som dessutom var i svartvitt. Nån gång kring 1969/70 fick vi en andra kanal. Färgen kom väl några år tidigare tror jag.
Nu har jag säkert 200 kanaler varav jag tycker många skulle kunna läggas ner. Det mesta är ju trots allt dokusåpor, reality-TV och liknande. Och varför har en del ett sånt behov av att offentliggöra sina liv?
Men titta bara här: Wahlgrens, Kardashian, Bagge, Laila Bagge, ja listan är lååång. Sen har vi Familjen annorlunda, unga mammor, bonde söker fru, präst söker fru , Biggest loser VIP, Hollywoodfruar o s v.
Varför?
Ja delvis är det väl att alla vill ha " 15 minutes of fame ". Andra känner att de inte syns tillräckligt på TV eller i press och skapar sina egna förstasidor som kvällstidningar inte är sena att hänga på. Jodå, jag har sett trailers av samtliga och även tittat några minuter på alla program. Det är dock ytterst få som jag följer. De ger mig ingenting. Jag brukar dock titta på Hollywoodfruar eftersom de ger mig en adrenalinkick. Jag blir nämligen ytterst irriterad på personer som #gunnillaperson och #annaanka som är så osympatiska att klockorna stannar. De förstår dessutom inte att de inte är med i programmet för att de utstrålar värme, skönhet, skådespelarskills eller liknande. NEJ de får vara med just för att de är assholes. Folk vill se folk som beter sig som svin mot andra. Hela vårt samhälle har ju tyvärr blivit så. Klart, kan Ankan kalla nån annan för hora kan väl jag. Kan Ankan säga håll käft till andra får väl jag. Och det är ju denna konstgjorda mentalitet som sprider sig ner i åldrarna. För tro inte att det bara är folk över 30 som kollar på programmen. NEJ, det är kids på 9-10 år som får sitta uppe och se på skiten.
Var har klass-TV tagit vägen? Bra svensk underhållning, svensk TV-teater och annat som gavs ofta förr? Nej, sånt är nästan borta. Nu gäller "reality-TV " . Fy fan !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Oktober 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se