Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 februari 2018

Nu är OS slut.

Av Pink Ozzy - 24 februari 2018 20:13

Nu är det bara en natt kvar av årets olympiad. Eller är det? Har för mig att grekerna räknade tiden mellan spelen som en olympiad. Men vad spelar det egentligen nån roll. Jag blir bara mer och mer imponerad över alla medaljer, men även över alla som var så på nära.
Reagerar dock på att t ex en del ?säkra" medaljer inte blir medaljer. Det man dock glömmer är att det var betydligt fler som överträffade sig betydligt. Det går ju inte att alla får maximal utdelning. Tycker inte vi ska klaga. Vi tog betydligt fler medaljer än de flesta vågat hoppas på. I varje fall inte ja. Skidskyttarna t ex var rejäla överraskningar. Men nej, jag vill inte skriva om enstaka bedrifter. De flesta har överträffat sig.
Dock måste jag framhålla 2. Den ene är Wolfgang Pichler som är värd varenda tår jag släpper från mina ögon. De andra är alla de som hjälpt till att våra gladiatorer kunde vinna. Vi glömmer nog lätt att det bakom våra fantastiska idrottare står en mängd enormt duktiga kockar, hållare, meteorologer, reseledare, läkare, psykologer och många andra som gjort detta OS så bra som det blev. TACK ALLA NI SOM ALDRIG FÅR EN MEDALJ!
Tycker synd om? Jo faktiskt. Sandra Näslund var värd en medalj. Å andra sidan skulle väl i s f Shiffrin fått Fridas guld. Nej, just precis, tävlingen visar vilka som klarar av att arbeta med varenda parameter. Lutning, vind, snö, före, maxbelastning och en massa annat. Så därför vann rätt person i varje tävling.
Tack snälla svenskar ( och Pichler) som gjort 2 veckor av våra liv så positiva.
Lycka till framöver. Ni har alla varit grymma.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se