Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 februari 2018

Nu är OS slut.

Av Pink Ozzy - 24 februari 2018 20:13

Nu är det bara en natt kvar av årets olympiad. Eller är det? Har för mig att grekerna räknade tiden mellan spelen som en olympiad. Men vad spelar det egentligen nån roll. Jag blir bara mer och mer imponerad över alla medaljer, men även över alla som var så på nära.
Reagerar dock på att t ex en del ?säkra" medaljer inte blir medaljer. Det man dock glömmer är att det var betydligt fler som överträffade sig betydligt. Det går ju inte att alla får maximal utdelning. Tycker inte vi ska klaga. Vi tog betydligt fler medaljer än de flesta vågat hoppas på. I varje fall inte ja. Skidskyttarna t ex var rejäla överraskningar. Men nej, jag vill inte skriva om enstaka bedrifter. De flesta har överträffat sig.
Dock måste jag framhålla 2. Den ene är Wolfgang Pichler som är värd varenda tår jag släpper från mina ögon. De andra är alla de som hjälpt till att våra gladiatorer kunde vinna. Vi glömmer nog lätt att det bakom våra fantastiska idrottare står en mängd enormt duktiga kockar, hållare, meteorologer, reseledare, läkare, psykologer och många andra som gjort detta OS så bra som det blev. TACK ALLA NI SOM ALDRIG FÅR EN MEDALJ!
Tycker synd om? Jo faktiskt. Sandra Näslund var värd en medalj. Å andra sidan skulle väl i s f Shiffrin fått Fridas guld. Nej, just precis, tävlingen visar vilka som klarar av att arbeta med varenda parameter. Lutning, vind, snö, före, maxbelastning och en massa annat. Så därför vann rätt person i varje tävling.
Tack snälla svenskar ( och Pichler) som gjort 2 veckor av våra liv så positiva.
Lycka till framöver. Ni har alla varit grymma.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se