Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 januari 2018

Postnord straffar Wishkunder.

Av Pink Ozzy - 20 januari 2018 13:08

Nu har ju tillverkat och Postnord gått ihop om en ockeravgift mot bl a Wish's kunder vilket får följder man i nuläget inte tycks ha tagit med i beredning. OK, ta tull mm på varor över ett visst pris. Låt oss säga 1000 kronor.
Men nu kommer man att ta ut avgiften från första kronan. Innebär att de dödar den Wish's svenska marknad. Tusentals och åter tusentals köpare får inte sina småprylar som kostar under 25 kronor men sysselsätter folk med annat än mobiler och datorer. Har själv köpt blyertspennor för att rita lite. Har köpt lite små grejer i plast, aluminium, brons mm för att prova på att slöjda lite. Har även köpt lite slipstift och andra små verktyg för ändamålet. Har också köpt lite småprylar för att tvinga mig själv ut i skogen. INGET av detta jag redovisar ovan hade jag köpt till normala svenska priser. Det enda är väl i s f tandborstar och rakhyvlar, men allt annat hade jag skippat. D v s minst 95%.
Så inte har svenska företag förlorat något på mig. Däremot har det givit några mål mat åt hungriga kineser misstänker jag.
Dessutom är det en relativt sett hög procent som inte kommer fram, eller som är av dålig kvalitet eller helt enkelt fel. Wish återbetalas alltid snabbt och effektivt. Hur tänker Postnord göra med dessa försändelser? Då måste de ju inrätta en enhet som returnerar avgifter, moms mm. Kommer ju att bli en enda röra misstänker jag.
Själv har jag nu slutat handla helt och kommer att neka att ta emot några varor där postn9vill ha några pengar. Det är bara så sjukt så det finns inte. Vore det inte bättre att Postnord börjar med att effektivisera sig och leverera i tid innan man startar upp något annat?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se