Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 januari 2018

Hej då Facebook

Av Pink Ozzy - 20 januari 2018 12:38

Känns rätt bra att ha dragit sig tillbaka från Facebook för ett tag. Nåja, till 95% i varje fall. Men grejen är att jag känner en massa undertoner i vissa kommentarer, eller kommentarer från vissa, vilket man vill. Folk har ingen distans och då är det först kul att tagga igång dom, men när jag sedan märker att de är gravallvarlig humorfattiga fanatiker börjar man ju fundera. Droppen var ju Jerringpriset där jag fick igång en hel del fanatiker. Men i det sammanhanget vill jag bara säga att jag inte har något emot personen Peder Fredricsson utan det sätt på vilket man kan rösta. Samma, i mina ögon, felaktiga röstningssätt är det i Melodifestivalen. Finns det en snygg kille 15-25 år eller en lättklädd tjej i samma ålder med så får de oftast fler röster än andra ?bättre" låtar. Man röstar m a o med hjärtat och inte bara med hjärnan. Liknande fenomen händer till och från i Idol. Ett program jag slutade titta på samma dag man röstade ut Måns Selmerlöv. Jag tyckte han var helt outstanding och tyckte inte om programmet efter det. Och jag hade ju rätt. Måns är en riktig entertainer. Darwin och Mariette var två andra av mina absoluta favoriter.
Hur som helst ligger Facebook mer eller mindre i träda ett tag framöver. Jag är ju en s k HSP och väger varje ord på guldvåg, vilket gör att jag tittar lite bakom orden. Vem personen är, vad den skriver, hur den skriver o s v och det att många beter sig skenhelig. Vill inte vara men om det,

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2018 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se