Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 december 2017

Slut på 2017 och 2018 kommer

Av Pink Ozzy - 30 december 2017 12:44

Nu är 2017 snart slut. Vet egentligen inte vad som varit värst, bäst, störst o s v. 

Att IS besegrats till stor del är visserligen bra, men det finns fortfarande celler som tror att de gören god gärning när de spränger sig själv eller kör med ett tungt fordon rakt in i folk. Visst, vi tycker att det är skrämmande. Problemet är att vi har det närmare än vi tror. Titta på t ex Malmö där man skjuter hej vilt. Titta på alla snorungar som kastar sten och smällare på ordningsmakten och räddningstjänsten. Detta måste få ett slut NU om vi inte ska tappa greppet helt. Om det är svenskar eller folk med annan bakgrund vet jag inte. Ala är mycket förtegna. Men är det folk med utländsk bakgrund bör de skickas till sina hemländer, vare sig det är krig där eller inte. Jag orkar inte med att man t o m ger sig på de som ska skydda och värna om oss. Är det "svenska svennar" så ska de in i nån bunker för lång tid framöver. Det går inte att dalta längre och tycka synd om dom och deras taskiga bakgrund. Vi måste nog byta sida och agera. 

Sen har det ju nu under hösten varit en stor #METOO-kampanj. Mina tankar är delade. Jag menar som så. Är det kvinnor som blivit utsatta så ska de sätta dit dom som gjort dom något. Men jag tror att enstor andel också sympatiserar med de som har utsatts. Inget fel i det. Själv har jag från tid till annan ett märke som säger att jag stödjer bröstcanserhjälpen, även om jag själv inte är kvinna.Så jag har inget emot att många kvinnor sympatiserar, men ger ite sken av att alla även blivit utsatta. Jag känner att det så skjuter över målet. 

Ytterligare saker som hänt under 2017 är ju att v fått en pajas i Vita Huset som leker med en annan pajas i Nordkorea. Dessutom stöds nordkoreanen lite i smyg av både Ryssland, Kina och kanske fler aktörer än så. Det sorgliga i just den historien är att dessa två pajasar fullständigt skiter i det totalt indoktrinerade nordkoreanska folket. Det är väl en av anledningarna till att deras södra granne eller någon annan vågat göra något mer radikalt än att sitta i sandlådan och gapa. Indoktrinerade, hungriga nordkoreanerär troligen inget man vill leka med precis. 

Jag är faktiskt förvånad över att Trump fortfarande sitter där han sitter. Men det är som jag alltid sagt. Det finns ett fåtal mycket smarta amerikaner men det finns många många fler idioter som inte kan lägga ihop 2 och 2 ens en gång. Hörde senast för några dagar sedan någon amerikan frågas ut om Sverige. Jodå, han tyckte om vår choklad och ost ?!!??!?!? Undrar hur de kommer att reagera ikväll när Sverige möter Schweiz i JVM i ishockey. 

Men så mycket annat kommer jag inte  på så här i all hast. Har säkert missat massor. 


Hur blir 2018?


Jag är rädd för att våldtäkter och våld mot poliser och räddningstjänsten ökar p g a flata politiker som inte vågar ta i från skosulorna. Tyvärr.

Jag tror också att våra skolor får det sämre . Precis som vården och omsorgen. Folk vill bara ha och ha, men ingen vill ju betala för nånting. Då hamnar vi i det läget att varenda politiker vet att skatten bör höjas överlag, men tar inte steget eftersom de då tappar makten.

Makten min vän är mer värd än du. Det är ett begär. En sjukdom som det inte finns något bot emot. Därför kommer vi att få betala dyrt för vår snålhet och vårt begär att ha det bättre än grannen. 

Gott nytt år. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se