Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 21 november 2017

Börjar bli trött på alla skriverier om utsatta kvinnor, eller?

Av Pink Ozzy - 21 november 2017 15:00

Förlåt alla kvinnor, men jag börjar få nog. Det värsta är att det inte är eran fel. Inte männens heller alla gånger som jag ser det.
Nu undrar du säkert om jag är full eller har slagit i huvudet, men inget deras. Jag tänker så här.
Det mesta som skedde före 90-talet vad det gäller tillmälen som " hej snygging" och liknande tillhör historien och den tidens sätt att vara. Jag har också svårt för dom tjejer, för de finns, som tillskaffar sig jobb genom ett ligg eller flirt. Jag tror att vi så långt kan vara lite överens.
Det jag inte kan tolerera är när man tafsar utan tillstånd, när man tilltvingar sig sex, när man inte ger en tjej ett jobb för att hon inte tillmötesgående sexistiska krav, när ett nej inte är ett nej. Ja, jag tror du förstår.
Jag förstår er tjejer, inget snack om det, men var ska jag klaga? I min ungdom var tjejerna tokiga i mig. Var väl inte utan tjej sen i sjuan. Men djäklar vad sura en del tjejer blev när man sa nej. Sen fanns det dom som grät och de tyckte jag faktiskt synd om. Men de som var sura och spred skit fanns redan då och bestod av TJEJER!
Men det grövsta var en leverantörsträff. Jag satt bredvid en kvinna och efter den obligatoriska middagen startade drickandet. Själv hade jag p g a avståndet bilen med mig. Det var en hel del golfaktiviteter efter maten och jag deltog gärna, även om jag inte spelade golf då och inte heller nu. När jag tyckte det var OK för mig åkte jag hem.
Ca 6 månader därefter hade vi en ny träff och samma kvinna var med. Plötsligt kommer hon fram till mig och säger högt " Jaha, och här är den där djävla xxxxx som jag trodde var intresserad. Han var ju fan inte intresserad". Blev rätt pinsam stämning. Jag nykter och hon rätt full och säkert 30 andra omkring oss som stannade till och tittade.
Så till liten del kan jag förstå kvinnorna som går ut nu. Själv tyckte jag att ovanstående händelse var pinsam i en kvart, men sen tyckte jag mer att det hela var lite komiskt.
Och det är här jag funderar lite. Det är ju nu så enormt många som "kliver fram". Visst, jag kan inte döma, det är ju kvinnans känsla som gäller. Men om vi nu tar bort alla dessa "hurtiga" tillrop som egentligen inte var illa menade. Hur många blir det kvar som har blivit antastad på t ex brösten, låren, mellan benen och vilka har de facto blivit utsatta för våldtäkt i någon form. Jag tycker att det är DESSA som bör utredas och bestraffas.
Hur det än är så var ju jargongen och sättet att se på kvinnor helt annorlunda före 90-talet. Fanns ju t o m kvinnor som klädde sig speciellt sexigt bara för att gå genom hela verkstan för att dra till sig männens blickar och få dom att busvissla. Det var en annan mentalitet.
Men nu är det 2017 och kvinnorna tycker annorlunda. Då är det självklart bara att acceptera det och för männen att skärpa till sig. Men glöm inte att kvinnorna inte heller utnyttjar det nya läget. Man kan inte klä sig halvnaken och flirta och tro att killen munk. Det är ju som att reta gallfeber på någon och tro att man inte får på nöten . Ömsesidig respekt måste till för att vi ska få en bättre kvinna/manipulation.

 
 
Diana

Diana

22 november 2017 06:25

Du skriver som jag tänker

http://quipuskennel.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

22 november 2017 13:31

Tack.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 14:37

Dogge Doggelito hande tydligen sex när han var ca 7-8 och tjejen 15 år. Det berättade han i nåt forum och direkt kommer PK-maffian. Lasse Holm har t ex brutit med Dogge så han får inte vara med i Dobido i sommar. Då ska jag vara jävlig tillbaka och i...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:58


Eftersom många inte kommer att ha tid med mobil, platta eller dator önskar jag er redan en GLAD PÅSK!          ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:53

Det är av någon anledning skillnad mellan Facebook och bloggen. Hag går väldigt sällan kommentarer på bloggen men dagligen på Facebook. OK, det är lite skillnad i innehållet. Det blir lätt lite roliga bilder på Facebook medan det på bloggen oftast är...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards