Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 november 2017

Vissa glömmer man aldrig.

Av Pink Ozzy - 8 november 2017 21:19

När jag var i de mellersta tonåren var jag med en tjej som var 1-2 år yngre. Avståndet och gymnasiet gjorde att det rann ut och jag träffade en annan tjej som jag sedemera gifte mig med.
Men denna tonårstjej har till och från funnits i mina tankar. För 2-3 år sedan började jag leta och hittade henne till slut och ringde även upp henne. Inte för att på något sätt stöta på henne eller något sådant, utan mest för att höra hur det har gått för henne. Hon fanns ju inte nånstans på nätet. Hon har inte ens en e-postadress.
Till min stora besvikelse kände hon inte igen mig, men hon förvånades över att jag kände igen så mycket från den plats hon hade bott på.
Dagen efter träffade jag en gemensam barndomsvän som berättade det tråkiga att hon har aggressiv MS och har stora problem med bl a minnet. OK, det förklarade nog varför hon inte kände igen mig. Samtidigt kunde jag inte "glädjas" åt det när man vet att hon har MS.
Bara ca 2-3 år träffade hon sin nuvarande man. Han finns på fejan och tycks vara en mycket bra kille för henne.
Men visst är det väl konstigt att man fortfarande kan ha känslor för någon som man träffade för nästan 50 år sedan?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se