Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 september 2017

Lägg ner sökandet efter liv

Av Pink Ozzy - 19 september 2017 12:26

Läser nästan dagligen att man letar efter liv på andra planeter. Chansen att hittar något är egentligen lika med noll. Det finns flera anledningar till min slutsats.
Om vi tar vår jord så sägs det ju att om man skulle dela in den i ett dygn så har människan funnits i 4 sekunder. Detsamma är väl troligt att det i s f är på andra planeter. Så man skickar ut en massa satelliter som kostar en massa pengar för att leta efter dessa 4 sekunder. Att det har funnits eller kommer att finnas liv tvivlar jag inte på, men att vi skulle hitta det tror jag inte på.
En annan orsak till min tvivel är att man låst sig vid att det måste finnas syre, vatten, UV strålning, mm. Varför det? Vad är det som säger att det liv som kan finnas behöver just det? De kanske har levt 50-100 generationer längre och klarar sig på helt andra ämnen. De kanske inte ens talar. De kanske har helt andra kunskaper.
Nej, lägg ner skiten och ge dom fattiga mat istället.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se