Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 26 februari 2017

Man måste få säga ifrån

Av Pink Ozzy - 26 februari 2017 10:57

Nu fick jag nog. En mycket aggressiv s k "HR-expert" på företaget har totalt gjort bort sig och visat så stora brister i sitt kunnande så jag bett om en ersättare som jag förhoppningsvis har större förtroende för. I min världsbild ska HR hjälpa till och stötta ALLA anställda, inkluderat chefer. Innan man dock öppnar munnen eller mailboxen bör man dock kontrollera varför en person är långtidssjukskriven.
Personligen känner jag personer som har blivit påkörda av en bil och varit sjuk i många år nu. Jag känner en annan som i flera år väntar på en ny lever eftersom personens f n fungerar till ca 20% och växer till mångdubbelt storlek. Sen har du mig som först gick in i väggen och kompletterade detta senare men en djup depression. Jo, jag har gott in i denna djävla vägg 3 gånger tidigare. Anledningen är ganska enkel kan tyckas och kan delas in i flera delar. Del ett är en mycket komplicerad barndom fram till ca 15 år.
Sen var det relativt lugnt ett tag tills lumpen gjorde att jag fick sådan stressmage att jag kunde ligga dubbelvikt i sängen p g a smärta. Utan att jag bad om det flyttade man på mig, vilket var bra.
Andra delen är att jag alltid måste göra allt rätt och bäst. D v s jag vill alltid göra jobbet så bra det bara går och kan grubbla i flera dagar och nätter över något som gått fel. Att alltid vilja vara bäst gör också att man får fiender.
Tredje delen är döden. Jo, jag, precis som de flesta är rädd för att dö. Även om jag på senare tid blivit osäker på om jag kan styra min hjärna fullt ut. Läste för bara några dagar sedan om vad som kan hända om man äter de tabletter jag äter.
Nu har jag som sagt gått i väggen och fick denna HR-person. I det senaste mailet skrev jag vad jag tyckte om henne och bad att få henne utbytt. Vi får se vad som händer efter helgen. Det enda som händer just nu är att jag har enormt ont i magen och knaprar tabletter för att mer eller mindre överleva.
Hela denna historia visar klart och tydligt på vad som händer om man sätter "fina" titlar på folk och låter dom tro att de är bättre människor än andra.
Det är då jag säger ifrån.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 14:37

Dogge Doggelito hande tydligen sex när han var ca 7-8 och tjejen 15 år. Det berättade han i nåt forum och direkt kommer PK-maffian. Lasse Holm har t ex brutit med Dogge så han får inte vara med i Dobido i sommar. Då ska jag vara jävlig tillbaka och i...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:49

Köper du påskmat eller lever du som vanligt? Själv har vi det nästan som vanligt. Långfredagen äter vi bara Jansson och ägg. Lördag är vi bjudna på påskmat/födelsedag. Söndag och måndag tar vi lite påskmat, men inga mängder. Det var roligare ned ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 09:31

Såg på Rapport igår hur många kvinnor som dödas av sina män. Jag blir så förbannad och samtidigt sorgsen. Ofta är kvinnorna dessutom gravida. Jag fattar inte hur dessa män tänker, om de ens tänker.  Jag tycker nog att straffen bör göras om. Samtidi...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:58


Eftersom många inte kommer att ha tid med mobil, platta eller dator önskar jag er redan en GLAD PÅSK!          ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 28 mars 08:53

Det är av någon anledning skillnad mellan Facebook och bloggen. Hag går väldigt sällan kommentarer på bloggen men dagligen på Facebook. OK, det är lite skillnad i innehållet. Det blir lätt lite roliga bilder på Facebook medan det på bloggen oftast är...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards