Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 januari 2017

Dopning; ryssar och Johaug

Av Pink Ozzy - 10 januari 2017 09:55

Blir snart trött på alla dopade idrottare. Man tappar liksom sugen. Såg Ustinov och Weng vinna Tour de ski och tänkte i mitt stilla sinne " Hur rena är de egentligen?". Kan alla gå ed på att Ustinov inte är en ren fabriksprodukt ur den ryska dopningsfabriken? Kan alla gå ed på att inga norska idrottare legat i den verkliga gråzonen för vad som är dopning eller ej. Skulle inte tro det. man patar om 200 ryska "idottare". Varför inte 201? 

Senast idag fråmkom det att de beryktade salvan inte var inköpt där man tidigare påstod. Och först igår så uttalade sig läkaren om varför han hade "missat" symbolen och varningen på salvan. Lång tid för att försöka få ihop en bra story. 

Nu tror alla att jag uttalar mig på detta sätt för att det är ryssar och norrmän. ICKE !

Redan när det kom fram att Linfa Haglund vad dopad så föll hon i anseende hos mig som en gråsten. Detsamma gäller Ludilla Engqvist. Den ultimata doperskan som förnekar hela tiden någon inbandning. Något som för övrigt alla "idrottare" gör. Det är alltid någon tränare eller ledare som får bära hunndhuvudet. 

Nej, livstids avstängning för alla fuskare. De ska inte få finnas på en idrottsarena mer. NÅGONSIN. 

Hur många 100-meterslöpare har aldrig dopat sig? Det kommer ju fram någon varje år och de som inte kommer fram har antingen haft tur eller varit smartare. Gatlin t ex.Karln åker fast, stängs av i några år, tränar under den tiden som fan och kommer tillbaka som vinnare. Säger sig själv att en gång dopad alltid dopad. 

Nej, bort med skiten så vi kan börja lita på idrotten igen. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se