Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 5 november 2016

Det blev bara svart

Av Pink Ozzy - 5 november 2016 19:58

För en månad sedan fick jag verkligen kämpa mig igenom dagens sista 2 timmar. Sen var det bara att åka hem, funderarmen nån timme och sen sjukskriva mig. Några dagar senare gick jag till läkaren? Inte min vanliga, som delvis förstår och vet min historia, utan en annan eftersom min ordinarie var sjuk. Läkaren sjukskrev mig en kort tid på heltid och tappade ner det därefter successivt. Jag blev mycket arg och gick därifrån. Senare kom ett sjukintyg med nån extra veckas hel sjukskrivning. När jag väl kom tillbaka till arbetet så arbetade jag 1 timme och 45 minuter per dag. Nåja, dett blev något längre. Tredje dagen fick jag träffa min nye chef. Den sjätte på fem år ! Jag hade en lista på förslag och önskemål. INGET föll i smaken för chefen. Visserligen tyckte chefen att jag hade mycket bra förslag, men inget chefen ville genomföra på det sätt jag föreslog. Dessutom hade chefen ett antal synpunkter om tidigare chefer, vilket jag tyckte var lite ovanligt.
Flera gånger var chefen dessutom nedlåtande och försökte förenkla mitt arbete innan jag förklarade fakta för chefen.
En arbetsuppgift som jag ansåg mycket besvärande och ville avstå ifrån kunde inte chefen genomföras i nuläget ansåg chefen. Hela kroppen skakade för varje nej som kom från chefen. Jag försökte så mycket det gick att hålla mina känslor i styr. Efter mötet var min dag i stort sätt slut.
Kvällen blev inte kul. Inte natten heller. Det tog flera timmar innan jag somnade.
Nästa dag ringde jag min ordinarie läkare. Läkaren sjukskrev mig senare på dan i 3 månader.
Visst, det kommer att kosta mig en hel del pengar, men jag anser att livet just nu är mer värt än att jobbet tar död på mig.
Men jag ser vad mycket det gör om man har en förstående eller icke förstående chef. Har haft ett antal chefer det där vi inte aalltid vrida överens, men som hade lite personbästa. Det är det som är viktigt. Att säga till mig att " Jag hade 50 anbud men valde detta" imponerar inte på mig. Det man utför är det som gäller. Nu väntar en vi ter hemma. bbra att hoppas på det bästa.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se