Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2016

Trump for garbage

Av Pink Ozzy - 30 oktober 2016 10:14

Kom just på att jag inte skrivit om Trump på¨länge. Men vad ska man skriva om? Ska man skriva något gott så blir det väl helt blankt och ska man skriva något ont så blir det ju en spaltmil, minst. Dessutom vet man ju inte vad som är rätt eller fel. man skyller och ljuger på varann så man vet knappt vad man ska tro. Men vi kan väl slå fast att denna motbjudande person inte passar som president. Något som ca 80 % av svenskarna håller med om. Men i USA tycks det fortfarande relativt oviss.

Men skulle han vinna blir ju USA ett stort djävla pajasland som alla ser ner på. Tänk er Putin och Trump. Då är det väl bara att bjuda in Nordkoreas ledare samt några andra ledare från diverse bananrepubliker så blir det dårarnas afton på riktigt. 

I mina ögon är det bara så djävla pinsamt att man i ett parti i ett land kan köpa sig en plats som presidentkandidat och att han fortfarande finns med i förhandssnacket. En kille som gjort sig pengar på diverse mer eller mindre skumma affärer som det verkar. En person som tycks ha en tvivelaktig kvinnosyn. En person som i mina ögon är helt sjuk. Troligen den enda personen där jag skulle ge SD in röst om det var enda alternativet! Säger väl det mesta om Trump. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se