Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2016

Lojalitet finns tydlien inte i alla partiled

Av Pink Ozzy - 30 oktober 2016 10:04

Där jag arbetar finns även en person som säger sig vara moderat. Personen har även funnit med i partistyrelsen med kastats ut av någon för mig just nu okänd anledning. Men jag kan ju ana. Just nu är kommuneninblandat i en affär. De styranden, d v s moderater och sossar har godkänt affären. Nu går denna person ut och säger att affären är fel och att större delen av personens moderater inte vill att affären ska genomföras. Detta får mig att ställa en rad frågor:

  • Är det så konstigt om personen inte fått vara i partiet under ett antal år när hon tydligen går rakt emot partiet?
  • Visst får man ha en åsikt i vissa fall, men nog är det väl krav t o m i moderaterna att vaa lojal mot partiet?
  • Om en person visar dessa tendenser så är det väl lite frågan om det går att lita på personen i andra frågor eller vänder personen kapppan efter vinden?
  • Sen frågar man sig hur moderatera tänker. Om nu övervägande delen, som personen säger, av moderater är emot affären, varför genomför man då affären? Antingen är man vä med eller emot. Eller har de tänkt att senare säga " Jaha, vad var det vi sa?". 

Nej, då är det fan i mig bättre att som SD kasta ut personer som inte är med på vad partiet bestämmer, även om deras politik suger. 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 11:54

Ringde för ett tag sedan 112 när jag hade en mycket vinglig lastbil framför mig. De bad mig följa bilen tills polisen fick ut en bil som kunde följa och stoppa lastbilen. Innebar totalt ca x mil och jag ansåg att 40 kronor milen var en skälig ersätt...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 11:15

Återigen är moderatledaren Ulf Kristersson mycket mån om att göra partipolitik av coronaviruset. Men det är ju lätt att ge 5000 kronor extra till sjuksköterskor och vilja att fler testades när man inte behöver stå för kostnaderna. Och varför bara 5...

Av Pink Ozzy - Tisdag 31 mars 10:49

Dagligen hör och läser man om antalet döda "i covid-19". Men dog de AV Covid-19 eller var det bara droppen som fick bägaren att rinna över? Hur många dog verkligen AV Covid-19? Hur många hade tex Kol, grav diabetes, svåra hjärt- eller lungproblem ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se