Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 september 2016

Jag mår illa

Av Pink Ozzy - 24 september 2016 12:28

På vår arbetsplats har vi en tjänst som f n  är besatt av en vikarie p g a att ordinarie är på barnledighet. Vikarien har genom åren fått mycket kritik i de politiska leden och tidvis frysts ut av sitt eget parti. Personen har även tillhört de s k politiska vildarna som från tid till annan dyker upp.

Men just denna person börjar så smått bete sig ganka osmakligt genom att på alla sätt försöka skapa vänskapsband för att om det bara är möjligt bli kvar på tjänsten. M a o knuffa undan personen som rätteligen ska få återta sin plats när barnledigheten tar slut.

Detta spel har nu pågått ett tag och jag har troligen långt ifrån sett allt eftersom jag hör ganska bra....

Så från att ha gått från en mycket trevlig vikarierande person har denna person förvandlats till en ganska elak person som dessutom dissar de som personen inte har nytta av och ställer in sig hos de som kanvara bra att ha framöver.

Osmakligt i allra högsta grad och jag hoppas detta inte resulterar i en tjänst framöver. Inte för att personen skulle vara odräglig eller så, utan enkom för detta elaka spel som kanske inte alla har upptäckt....än.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se