Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 september 2016

SD med i nästa regering?

Av Pink Ozzy - 14 september 2016 10:13

Nu har Batra tagit SD i hand. KD har tyckt att SD inte är ett främlingsfientligt parti och Björklund tycker att SD ska vara med mer i diverse samtal. Ser inget annat än att de kommer att göra gemensam sak med C och bildar nästa regering. 

Så frågan är var du lägger din röst vid nästa val?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gammelsmurfen

18 september 2016 19:47

Den stora frågan är ju egentligen ÄR det ett främlingsfientligt parti? Kort tittat och funderat kan ju frågan anses lätt att besvara.

Nästa fundering blir ju i så fall: är alla som röstar på detta parti främlingsfientliga?
Eller ser de ett parti som tar upp frågor som engagerar "vanligt folk".

Jag struntar högaktningsfullt i alla siffror som presenteras som säger att flyktingar och invandrare kan få en massa pengar. Anser att mycket av detta är ren propaganda. Även om det givetvis finns folk som läser siffrorna och blir irriterade över dessa.

Nej jag är mer intresserad av vad partiledare och politiker verkligen säger.
Och då FINNS det saker som irriterar och får folk att rösta som de gör:

"Ge alla rätt till fri tandvård/läkarvård"
"Ge även gömda människor rätt till tandvård/läkarvård"
"Se till att alla flyktingar så fort som möjligt får ett arbete så de kan försörja sig"
"Ge flyktingar ett busskort gratis så de kommer ut och träffar folk"

JAG har lätt att förstå att dessa åsikter skapar en främlingsfientlighet.

Men jag är inte lika säker på att alla som har åsikter om detta skulle behålla sin "fientlighet", om just dessa möjligheter försvann.

Jag har svårt att förstå att ett parti som har strax under 20% kan hållas utanför samtal. Det är väl bättre att de får säga vad de vill och detta på ett sätt så att vi alla kan höra det. Istället för att folk ska reta sig på utanförskapet och pga detta rösta

Pink Ozzy

24 september 2016 12:28

SD har ju i sitt valprogram även en hel del helt ogenomförbart valfläsk. Finns m a o ingen vettig finansiering. Men folk går på detta. De har också finansierbart valfläsk. Just detta valfläsk börjar nu de etablerade partierna att tugga i sig och spottar ut till väljarna. Så visst finns det även positiva saker med detta främlingsfientliga parti.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se