Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 september 2016

SD med i nästa regering?

Av Pink Ozzy - 14 september 2016 10:13

Nu har Batra tagit SD i hand. KD har tyckt att SD inte är ett främlingsfientligt parti och Björklund tycker att SD ska vara med mer i diverse samtal. Ser inget annat än att de kommer att göra gemensam sak med C och bildar nästa regering. 

Så frågan är var du lägger din röst vid nästa val?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Gammelsmurfen

18 september 2016 19:47

Den stora frågan är ju egentligen ÄR det ett främlingsfientligt parti? Kort tittat och funderat kan ju frågan anses lätt att besvara.

Nästa fundering blir ju i så fall: är alla som röstar på detta parti främlingsfientliga?
Eller ser de ett parti som tar upp frågor som engagerar "vanligt folk".

Jag struntar högaktningsfullt i alla siffror som presenteras som säger att flyktingar och invandrare kan få en massa pengar. Anser att mycket av detta är ren propaganda. Även om det givetvis finns folk som läser siffrorna och blir irriterade över dessa.

Nej jag är mer intresserad av vad partiledare och politiker verkligen säger.
Och då FINNS det saker som irriterar och får folk att rösta som de gör:

"Ge alla rätt till fri tandvård/läkarvård"
"Ge även gömda människor rätt till tandvård/läkarvård"
"Se till att alla flyktingar så fort som möjligt får ett arbete så de kan försörja sig"
"Ge flyktingar ett busskort gratis så de kommer ut och träffar folk"

JAG har lätt att förstå att dessa åsikter skapar en främlingsfientlighet.

Men jag är inte lika säker på att alla som har åsikter om detta skulle behålla sin "fientlighet", om just dessa möjligheter försvann.

Jag har svårt att förstå att ett parti som har strax under 20% kan hållas utanför samtal. Det är väl bättre att de får säga vad de vill och detta på ett sätt så att vi alla kan höra det. Istället för att folk ska reta sig på utanförskapet och pga detta rösta

Pink Ozzy

24 september 2016 12:28

SD har ju i sitt valprogram även en hel del helt ogenomförbart valfläsk. Finns m a o ingen vettig finansiering. Men folk går på detta. De har också finansierbart valfläsk. Just detta valfläsk börjar nu de etablerade partierna att tugga i sig och spottar ut till väljarna. Så visst finns det även positiva saker med detta främlingsfientliga parti.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se