Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Ibland blir allt så fel

Av Pink Ozzy - 30 juli 2016 18:42

Började diskutera en sak på min facebooksida. De två första som utvecklade sin åsikt gjorde det på ett bra sätt, så efter bara några få kommentarer var vi, om inte helt överens, så ganska nära. Men sen kom ytterligare en person in i bilden som jag känner sådär flyktigt. Vi har pratats vid några gånger. Men den personen gick på som en ångvält och jag förstod rätt snabbt att det saknades kunskap för att personen skulle skippa ideologin och koncentrera sig på fakta. Jag försökte förklara, men det gick bara inte in. Efter ett antal kommentarer fram och tillbaka blev det lugnt. Då plingar det till i telefonen och jag fick info om att personen kastat ut mig från fejan. Ingen skada skedd utom att det är beklämmande dåligt att en person i en chefsbefattningar av den lägre graden varken kan argumentera utan att spåra ur, utan dessutom inte har grundläggande kunskaper i ämnet.
Men förr sa man ju något i stil med " kan du inte arbeta kan du ju alltid bli chef". Verkar funka i detta fall. Kan dock sägas att jag många gånger även sett motsatsen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se