Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 juli 2016

Ibland blir allt så fel

Av Pink Ozzy - 30 juli 2016 18:42

Började diskutera en sak på min facebooksida. De två första som utvecklade sin åsikt gjorde det på ett bra sätt, så efter bara några få kommentarer var vi, om inte helt överens, så ganska nära. Men sen kom ytterligare en person in i bilden som jag känner sådär flyktigt. Vi har pratats vid några gånger. Men den personen gick på som en ångvält och jag förstod rätt snabbt att det saknades kunskap för att personen skulle skippa ideologin och koncentrera sig på fakta. Jag försökte förklara, men det gick bara inte in. Efter ett antal kommentarer fram och tillbaka blev det lugnt. Då plingar det till i telefonen och jag fick info om att personen kastat ut mig från fejan. Ingen skada skedd utom att det är beklämmande dåligt att en person i en chefsbefattningar av den lägre graden varken kan argumentera utan att spåra ur, utan dessutom inte har grundläggande kunskaper i ämnet.
Men förr sa man ju något i stil med " kan du inte arbeta kan du ju alltid bli chef". Verkar funka i detta fall. Kan dock sägas att jag många gånger även sett motsatsen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se