Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 juli 2016

Näradödenupplevelser och framtiden.

Av Pink Ozzy - 27 juli 2016 16:11

Börjar närma mig pensionen med snabba steg. Har varit med om och sett mer av världen än många andra. Ändå känns det som om det finns så otroligt mycket kvar av livet. Utan att veta, så kanske jag bara har 5, 10 eller 15 år kvar på jorden. Men sen? Jag är så nyfiken på vad som händer om 50 år, 100 år, 1000 år.
Det gick en serie för många år sedan som jag tror hette "De överlevande" och handlade om en jord där de flesta dött av nån virus tror jag. Vem vet, vi kanske förgör oss själva genom att manipulera fram något virus eller sjukdom som inte går att stoppa. Eller så blir det ett enormt atombombskrig. Ja, vem vet. Sen är jag nyfiken på alla uppfinningar vi kommer att göra framöver. Nåja, "vi" och vi. Mig har ju maskarna tagit hand om.
Och hur kommer det att gå för barn, barnbarn och barnbarnsbarn? Eller vad kommer att hända i t ex Nordkorea.
Mycket kommer att hända framöver. Mycket som jag inte får se och uppleva.
Enligt beräkningar så skulle man kunna dela in den tid som jorden funnits i 24 timmar. I så fall skulle vi leva någonstans kring 4 minuter i 24. Men om nu jorden fortsätter att finnas lika länge till? Då kulle vi nu leva kring klockan 12. Hur länge till kommer det ann finnas människor på jorden i s f? Till 12,05?
Hur länge kommer det att finnas liv på jorden? Till 12,10? Och vad händer sedan? Är vi bara en liten parentes i jordens tideräkning?
Mycket jag funderar på när minst 2/3-delar av mitt liv försvunnit......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se