Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 juni 2016

Midsommarafton en orons dag

Av Pink Ozzy - 24 juni 2016 12:46

Nej, midsommarafton har för länge sedan tappat den charm den en gång hade. Var själv bortbjuden men tackade nej. Frugan är med dotter och barnbarn på Mallis så jag tar det lugnt och skänker en tanke till alla kvinnor och barn som idag får stryk av en full man/pappa/samo/särbo mm. Alla dessa som med skräck i sinnet bara vill att dagen ska gå över och gubben somnar ruset av sig.

Jodå, jag har själv rumlat runt på midsommaren i många år, men utan att slåss. Jag tillhör de som kan dricka utan att slåss.

Jag skänker också en tanke till alla som i helgen kommer att mista någon när och kär som drunknar p g a fylla eller som kör ihjäl både sig, sin familj och andra bara för att de är onyktra eller bara stressade. Alla har ju inte fattat att det inte är någon idé att köra om och köra om bara för att efter en timme tjänat 500 meter. Ligg lågt. Håll avstånd. Var klarvaken. Ge fan i telefonen occh låt frågan som sitter bredvid sköta CD-spelaren. Tänk på att det är en oersättlig last du har i bilen. SÅ VAR RÄDD OM DEN ! Det är visserligen du och någon/gra fler som dör eller blir skadade för livet, men det är dessutom många i familjekretsen, vänner och bekanta som kommer att leva med beskedet om din/er död.

Så sköt dig under helgen ! ! !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se