Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 juni 2016

Brexit

Av Pink Ozzy - 24 juni 2016 12:36

Ja vad ska man säga? Som gammal EU-motståndare kanskman ska skratta, men det gör jag inte. Bara idioter och okunniga skrattar åt något som kommer att kosta pengar för var och en av oss. Ska man inte vara med i EU ska man se till att skiten avvecklas, men att gå ur själv skapar bara problem för alla. Men nu är ju engelsmän av naturen korkade. De har ju fortfarande sina inch och sin vänstertrafik oh ska drottningen mellan två delar av London åste hon ansa om det. Bara det räcker ju för att sätta en idiotstämpel på en hel ö.

Vad som nu häderfår vi väl se. Cameron lär väl säga upp sig. Sedan rasar väl både börs och pundet. Dessutom kommer det ju behövas 1000-tals tjänstemän som i åratal ska slita röv och upprätta avtal och se vad som gäller och i gäller. Det kanske vore bra om hela EU bojkottar detta skitland. Vi varken köper eller säljer till dom . Får sehur länge de klarar sig med sina skitbilar och sin fish and chips.

Sen undrar javarför man med all till buds stående medel höll kvar Grekland i unionen?

Nej jag vet inte. Jag undrar om inte alla skulle tjäna på att skrota skiten. Men då måste ju som sa alla vara med och inte bara några envisa engelsmän.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

29 juni 2016 17:30

Även om jag inte heller gillar EU, så har vi ju eländet här och måste göra det bästa av situationen. Det är massor som måste ändras inom EU. Men att göra som engelsmännen och bara smita från det hela är fel väg.
Men det är klart som du antyder, lever man på fish and chips insvept i tidningspapper så blir väl tänkeriet därefter.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se