Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juni 2016

Hatar peddos

Av Pink Ozzy - 18 juni 2016 10:20

Nu har det hänt. Jag hade hoppats att slippa uppleva detta. Men icke. Kontaktades en sen lördagskväll från två olika håll inom loppet av 15 minuter av personer som hade sett konstigeter på Facebook. Eftersom jag inte har möjlighet att se allt och alla på fejan bad jag dom att skicka skärmdumpar av det de såg. 

Och där kom det. Ett antal skärmdumpar där personer anklagade en person för att ha sexchattat med minderåriga. Vad som hänt därutöver vet jag inte och vill inte veta. För mig räcker det med att först får läsa att en snubbe 50-60 år sexchattat med tjejer under 15. Till saken hör att snubben jobbar på en skola. En stund senare kom ytterligare en skärmdump från hans egen sida där han bad om ursäkt för att han hade trampat i klaveret. Men hur fan tänker han? Och vad tänker han med?

Saken har tydligen hamnat hos farbror polis. Och där kan jag väl tycka det skulle hamnat direkt och inte i några sociala medier. Framförallt inte med bild, arbetsplats och allt. Detta gjorde ju att hela arbetsplatsen mådde dålig. 

Nu är det så sjukt att om åklagaren anser detta inte vara något att föra till doms, eller om han skulle frikännas i en dom så har fanskapet rätt att få tillbaka sitt jobb ! Men vem på jobbet vill ha tillbaka någon som sexchattar med minderåriga tjejer? Och är man snart 60 kanske man ska sluta drömma om sex med tjejer under 40. Eller?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se