Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juni 2016

Fotbolls-EM närmar sig

Av Pink Ozzy - 9 juni 2016 09:51

Ja då var det dags. I morgon börjar EM i fotboll. Tur att man har sommarlov och kan välja matcher. Dessutom går ju de flesta på kvällen. 

Hur går det då? Ja, jag som är en usel tippare ska åter göra ett försök. Så alla ni som ska ha 13 rätt ska INTE följa mitt tips. 


Grupp A

Albanien, Schweiz, Frankrike Rumänien. En grupp som Frankrike vinner och Schweiz kommer tvåa. Även om både Schweiz och Rumänien har spelat lite dåligt ett tag nu. Albanien kommer väl sist om de inte överraskande tar poäng av Rumänien eller Schweiz. 


Grupp B

Wales, Slovakien, Ryssland och England. England och Ryssland går vidare. Skulle i s f vara att Slovakien överraskar mot Ryssland. Det Wales visade upp mot Sverige var ju inte mycket. Bale är ene spelaren av klass. 


Grupp C

Tyskland , Ukraina, Polen Nordirland. Tyskland förlorade en träningsmatch nyligen, men inget jag fäster någon vikt i. De vinner gruppen före något av de andra 3. Ja, jag vet faktiskt inte vem jag ska välja, men måste jag får det väl bli Ukraina. 


Grupp D

Turkiet, Kroatien, Tjeckien och Spanien. Spanien vinner solklart. Däremot blir tvåan knepig att få dit. Jag tror dock att Kroatien tar andraplatsen. 


Grupp E

Irland, Belgien, Sverige, Italien. Lite av en dödens grupp igen. Sverige har ju inte direkt spelat strålande och matchen mot Wales var ju ett prov utan värde. Jag tror dock att Italen ror hem det med mycket möda och att Belgien tar andraplatsen. OM inte Zlatan är på spelhumör. ÄR Zlatan på rätt humör i 2 matcher tar Sverige hem gruppen. Italien är ju inte vad de en gång varit och Belgien brukar alltid hålla sig långt framme. Jag som ogillar allt vad brittisk fotboll heter tror på Irland som fyra. 


Grupp F

Österrike, Ungern, Portugal, Island. Ja inte vill jag spela i den gruppen heller. En dödens grupp även här. Men Ronaldo ska väl kunna hjälpa sitt Portugal till en förstaplats, även om Portugal inte brukar vara på topp när det gäller. Sen får vi väl hoppas att Lagerbäck har gjort underverk med Island. Men det är hårt. 


I Semin sedan tror jag på Frankrike, England, Tyskland och Spanien. Utan att nu kollat vilka som kan råka mötas innan en final så borde Tyskland och Spanien stå i finalen och Tyskland vinna. 

Men som sagt är jag en usel tippare. 

Sport · TV
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se