Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under april 2016

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 17:47

Bostadsminister Kaplan kallade tydligen Israel för nazister med tanke på det dom gjorde och gör mot palestinierna. Nej, nej,nej, inte idag. Han sa det för 7 år sedan! De flesta som var engagerade politiker kommer säkert ihåg det, men det är NU det är läge att göra stor sak av det eftersom Kaplan för ett tag sedan satt tillsammans med extremister.
OK, att vara miljöpartist och sitta till bords med extremister, höger eller vänster saknar betydelse, är ju inte smart. Att sedan gå ut och påstå att han inte visste vilka dessa element var är ju i det närmaste pinsamt. Så det om det.
Åter till israelerna. Har jag missat något? Som jag ser det spärrar judarna in palestinierna i delar av sitt land! Israelerna fick bosätta sig där därför att de bodde där för ca 2000 år sedan och FN inte visste vad de skulle göra av alla efter kriget. Att man sedan skötte hela historien som kyss mig i röven har vi ju märkt.
Men tänk själv. Hassan regerade i delar av Sverige och Danmark. Tänk om de skickades till oss och FN skulle säga att Gotland, Öland och kustremsan runt den södra kusten nu ska tillhöra dom. Eventuella svenskar murar vi in någonstans på Gotland, kanske Sliten och resten någonstans i Blekinge. Vad skulle vi tycka om det?
Nej, nog ligger det något i det Kaplan sa.
Och vem kommer inte ihåg Palmes "Diktaturens kreatur" som han beskrev den tjeckiska kommunistregimen. Men då var det OK, för då var det ju kommunister. Nu är det judar. Tydligen en djävla skillnad för en del.

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 16:26

Detta eviga tjatande om islam, muslimer, koranen o s v. Och alltid detta eviga hetsade och hotande.
Varför?
Tar man reda på lite om koranen och bibeln så är det ju egentligen sak samma i det stora hela. Samma personer med ibland samma namn och ibland olika namn.
I ingen av böckerna står det dessutom inget om att det är tillåtet med mord, självmord, våldtäkter mm. Ändå utförs de. Av både kristna och muslimer ska jag kanske tillägga. Man pratar t ex ofta om hur många som dör i trafiken. Att mångdubbelt fler kvinnor blir slagna och/eller sexuellt utnyttjade skriver man inte så mycket om. Och i de fall man skriver om det så är det bara i de fallen det rör sig om muslimer.
Som jag skrev så är det inte tillåtet i nån av religionerna, så varför drar man alltid bara fram den ena sidan?
Skärp er ni som anklagar och framförallt skärp er som inte följer Sveriges lag och respektive religion.

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 16:15

Tydligen hamnar jag i den här sitsen varje vår. Tycks komma speciellt när vädret är som det är, d v s kring de 10 grader och regnskurar. När man inte kan göra det man vill och när kroppen är precis så lealös som man inte vill att den ska vara. Ingen ork, ingen lust för någonting. Känseln är som att gå in i väggen, vilket jag tyvärr har kunskap om. Och det här känns som ett förstadium av just det. Depression kan man också kalla det. Svårt att koncentrera sig på det man försöker att läsa.
Men det brukar gå över.
Ibland på några dagar.
Ibland på några veckor.
Ibland på några månader.
En sak är dock säkert.
Det kommer alltid tillbaka.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Skapa flashcards