Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 30 april 2016

Utslängt från Facebook

Av Pink Ozzy - 30 april 2016 09:41

Jaha, du blev jag utslängt från Facebook. Nej, inte hela Facebook, utan bara en enda person. Saken är lika enkel som glasklar, men ändå oförståligt. Mitt barnbarn skulle se en film i skolan som inte var lämplig för den åldersgruppen. Ganska snart gick hon och en stor del av tjejerna in i ett grupprum. Mitt barnbarn är ganska bestämd av sig iPhone vill hon inte se så vill hon inte.
När min dotter fick höra detta skrev hon omgående en anmälan till skolinspektionen. Hon rådfråga mig, men eftersom det även är min arbetsplats ville jag hålla mig utanför.
Men så fort anmälan kom in kastades jag ut från en av fröknarna, eftersom hon tydligen äger filmen och även visade den för sin klass.
Och vad tycker du? Är det lämpligt att visa "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann " för barn i årskurs 3 (9-årigar) ? Filmen har ett officiellt status "11 år". Personligen tycker jag det är väldigt lågt.
Hur som helst så får jag numera inte vara lärarens Facebook"vän". Något jag kan leva med. Att få en anmälan på sig och kanske en fällning är naturligtvis tuffare att bära med sig. Speciellt när man själv tror att man är perfekt och aldrig gör fel och som dessutom ser eviga fiender i folk som kritiserar henne.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 6 april 21:05

Idag var det verkligen vår. Altanglasen tvättades och altanen kunde fixas till. Sen var det bara att äta årets första middag där och bara njuuuta. Mycket jobb återstår i trädgården. Lådorna ska krattas jämna och smågrejer mm läggs i komposten. Inn...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se