Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 april 2016

Stackars ungar

Av Pink Ozzy - 27 april 2016 15:01

Igår stod vi och tittade igenom skolkatalogen när det var lite lugnt. Vi försökte spå in i framtiden och se vilka årskullar är lite stökigare än andra. Vi har ju detta år en ganska stökig årskurs som ska ut i sommar och nästa termin kommer åttorna att bli nior och de är väldigt bra. Duktiga på lektionerna och trevliga för det mesta. Sedan blir det lite olika beroende på år.

Det som dock visade sig nästintill genomgående var att barn om är lite stökiga, bråkiga, skolkar, röker mm är nästintill bara skillsmässobarn. Så man kan ju förstå vad som går runt i deras små kallar. Man bor ibland hos pappa och ibland hos mamma. Sen kommer det in plastpappor och plastmammor. Det bråkas mellan de riktiga föräldrarna. Man spelar ut varandra. Plastföräldrarna är inte vana att handskas med ungar och gör fel. Det kommer in nya "syskon", o  s v.

Det är egentligen på tok för lätt att skaffa barn. Borde vara "körkort" på barn. De är så enormt värdefulla, men behandlas ofta så enormt illa.

Skärp er föräldrar ! ! !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se