Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Skillnad på folk och folk

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 17:47

Bostadsminister Kaplan kallade tydligen Israel för nazister med tanke på det dom gjorde och gör mot palestinierna. Nej, nej,nej, inte idag. Han sa det för 7 år sedan! De flesta som var engagerade politiker kommer säkert ihåg det, men det är NU det är läge att göra stor sak av det eftersom Kaplan för ett tag sedan satt tillsammans med extremister.
OK, att vara miljöpartist och sitta till bords med extremister, höger eller vänster saknar betydelse, är ju inte smart. Att sedan gå ut och påstå att han inte visste vilka dessa element var är ju i det närmaste pinsamt. Så det om det.
Åter till israelerna. Har jag missat något? Som jag ser det spärrar judarna in palestinierna i delar av sitt land! Israelerna fick bosätta sig där därför att de bodde där för ca 2000 år sedan och FN inte visste vad de skulle göra av alla efter kriget. Att man sedan skötte hela historien som kyss mig i röven har vi ju märkt.
Men tänk själv. Hassan regerade i delar av Sverige och Danmark. Tänk om de skickades till oss och FN skulle säga att Gotland, Öland och kustremsan runt den södra kusten nu ska tillhöra dom. Eventuella svenskar murar vi in någonstans på Gotland, kanske Sliten och resten någonstans i Blekinge. Vad skulle vi tycka om det?
Nej, nog ligger det något i det Kaplan sa.
Och vem kommer inte ihåg Palmes "Diktaturens kreatur" som han beskrev den tjeckiska kommunistregimen. Men då var det OK, för då var det ju kommunister. Nu är det judar. Tydligen en djävla skillnad för en del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:17

Vill du ha en bra tomattips i dessa odlingsdagar? Många ställer sina små plantor lite mörkt, vilket resulterar i långa och veka stjälkar. Men det kan också vara bra. Ta en mjölkförpackning och klipp av toppen. Ta en vass kniv och gör några Jack längs...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:05

Postnord bluffar om Kinapaketen. Man säger sig ta 75 kronor för att dra in momsen till staten. Nu har tusentals paket skickats tillbaka. Småsaker som kanske skulle bringa in 1 krona eller mindre till staten. Dessutom vet de ju inte värdet av försände...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 10:13

Nu får en del föräldrar precis som de vill. Vissa skolor sätter in vakter och det lär bli fler. Eleverna sköter sig inte och lärarna har fråntagits all makt, men har trots det det fulla ansvaret att utbilda. Men inte bara utbilda, de ska, enligt mång...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 09:51

Världen är i oro. En utrensning av den syriska presidenten fick abrupt avbrytas när IS startade sitt krig mot allt och alla. Nu, när andra länder hjälpt till, börjar idioten att förgifta sitt eget folk igen. Trump, som jag än när tycker är en stor pa...

Av Pink Ozzy - Onsdag 11 april 09:40

Jag följde en tråd på Facebook och blev både förvånad och förbannad. I vår omgivning händer det dagligen saker där våra barn är involverade. Slagsmål, stöld, förstörelse, uppkäftighet och liknande. När jag följde tråden var svaren nästan alltid att s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se