Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Skillnad på folk och folk

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 17:47

Bostadsminister Kaplan kallade tydligen Israel för nazister med tanke på det dom gjorde och gör mot palestinierna. Nej, nej,nej, inte idag. Han sa det för 7 år sedan! De flesta som var engagerade politiker kommer säkert ihåg det, men det är NU det är läge att göra stor sak av det eftersom Kaplan för ett tag sedan satt tillsammans med extremister.
OK, att vara miljöpartist och sitta till bords med extremister, höger eller vänster saknar betydelse, är ju inte smart. Att sedan gå ut och påstå att han inte visste vilka dessa element var är ju i det närmaste pinsamt. Så det om det.
Åter till israelerna. Har jag missat något? Som jag ser det spärrar judarna in palestinierna i delar av sitt land! Israelerna fick bosätta sig där därför att de bodde där för ca 2000 år sedan och FN inte visste vad de skulle göra av alla efter kriget. Att man sedan skötte hela historien som kyss mig i röven har vi ju märkt.
Men tänk själv. Hassan regerade i delar av Sverige och Danmark. Tänk om de skickades till oss och FN skulle säga att Gotland, Öland och kustremsan runt den södra kusten nu ska tillhöra dom. Eventuella svenskar murar vi in någonstans på Gotland, kanske Sliten och resten någonstans i Blekinge. Vad skulle vi tycka om det?
Nej, nog ligger det något i det Kaplan sa.
Och vem kommer inte ihåg Palmes "Diktaturens kreatur" som han beskrev den tjeckiska kommunistregimen. Men då var det OK, för då var det ju kommunister. Nu är det judar. Tydligen en djävla skillnad för en del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se