Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Skillnad på folk och folk

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 17:47

Bostadsminister Kaplan kallade tydligen Israel för nazister med tanke på det dom gjorde och gör mot palestinierna. Nej, nej,nej, inte idag. Han sa det för 7 år sedan! De flesta som var engagerade politiker kommer säkert ihåg det, men det är NU det är läge att göra stor sak av det eftersom Kaplan för ett tag sedan satt tillsammans med extremister.
OK, att vara miljöpartist och sitta till bords med extremister, höger eller vänster saknar betydelse, är ju inte smart. Att sedan gå ut och påstå att han inte visste vilka dessa element var är ju i det närmaste pinsamt. Så det om det.
Åter till israelerna. Har jag missat något? Som jag ser det spärrar judarna in palestinierna i delar av sitt land! Israelerna fick bosätta sig där därför att de bodde där för ca 2000 år sedan och FN inte visste vad de skulle göra av alla efter kriget. Att man sedan skötte hela historien som kyss mig i röven har vi ju märkt.
Men tänk själv. Hassan regerade i delar av Sverige och Danmark. Tänk om de skickades till oss och FN skulle säga att Gotland, Öland och kustremsan runt den södra kusten nu ska tillhöra dom. Eventuella svenskar murar vi in någonstans på Gotland, kanske Sliten och resten någonstans i Blekinge. Vad skulle vi tycka om det?
Nej, nog ligger det något i det Kaplan sa.
Och vem kommer inte ihåg Palmes "Diktaturens kreatur" som han beskrev den tjeckiska kommunistregimen. Men då var det OK, för då var det ju kommunister. Nu är det judar. Tydligen en djävla skillnad för en del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 17:15

Läser att Julle inte få spela i MFFs pojklag längre. Om han var för dålig? Nej, det var inte anledningen. Anledningen var att Julle föddes som flicka för ca 8 år sedan, men som det till och från händer, så kände han sig mer som en kille och älskade...

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 12:33

Förr spelades det julmusik i radio vid speciella tillfällen. Nu har vi fler kanaler och det spelas julmusik hela tiden. Går man in i en affär eller varuhus så är det julmusik. Överallt bara väller julmusiken över oss. Igår hörde jag att t o m Magnus...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 14:13

Det går bakåt för Brasilien på flera sätt. Ekonomin går bakåt och nu har man röstat fram en homofob till president vilket troligen innebär att det nästa år inte accepteras några samkönade äktenskap. Varför? Vad gör det om 2 killar eller 2 tjejer ...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 09:52

Reagerar på 2 händelse det senaste dygnet. Följde en tråd på fejan som ursprungligen handlade om att en affär skulle börja sälja fyrverkerier. I börja var tonen ok och folk var för eller emot. Men sedan tog det hela en annan vändning. En kille var em...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 dec 11:54

Idag såg jag den första reklamen för nyårssmällare. Själv tycker jag att det är rena vansinnet att smälla upp en massa pengar. Jag åker snålskjuts på andra och ser ut genom fönstret. Men jag såg ju helst att skiten upphörde helt, så att barn och djur...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se