Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Skillnad på folk och folk

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 17:47

Bostadsminister Kaplan kallade tydligen Israel för nazister med tanke på det dom gjorde och gör mot palestinierna. Nej, nej,nej, inte idag. Han sa det för 7 år sedan! De flesta som var engagerade politiker kommer säkert ihåg det, men det är NU det är läge att göra stor sak av det eftersom Kaplan för ett tag sedan satt tillsammans med extremister.
OK, att vara miljöpartist och sitta till bords med extremister, höger eller vänster saknar betydelse, är ju inte smart. Att sedan gå ut och påstå att han inte visste vilka dessa element var är ju i det närmaste pinsamt. Så det om det.
Åter till israelerna. Har jag missat något? Som jag ser det spärrar judarna in palestinierna i delar av sitt land! Israelerna fick bosätta sig där därför att de bodde där för ca 2000 år sedan och FN inte visste vad de skulle göra av alla efter kriget. Att man sedan skötte hela historien som kyss mig i röven har vi ju märkt.
Men tänk själv. Hassan regerade i delar av Sverige och Danmark. Tänk om de skickades till oss och FN skulle säga att Gotland, Öland och kustremsan runt den södra kusten nu ska tillhöra dom. Eventuella svenskar murar vi in någonstans på Gotland, kanske Sliten och resten någonstans i Blekinge. Vad skulle vi tycka om det?
Nej, nog ligger det något i det Kaplan sa.
Och vem kommer inte ihåg Palmes "Diktaturens kreatur" som han beskrev den tjeckiska kommunistregimen. Men då var det OK, för då var det ju kommunister. Nu är det judar. Tydligen en djävla skillnad för en del.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 10:38

Nu har det gått en vecka och partierna tycks stå i tre olika hörn. De rödgröna i ett hörn, Alliansen i ett annat och SD står med dumstruten i det tredje.  Vi har ett bra Sverige. Det som säger annat har... ... maktbegär och vill nå till toppen. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 sept 15:14

I morgon söndag är det du som bestämmer. Själv tänker jag rösta lite olika i de tre valen beroende på vad de åstadkommit under de senaste 4 åren, men även vad alliansen beskyller de rödgröna för att inte ha gjort, även om det helt klart borde varit f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 23:45

Idag fick en sd-politiker träda tillbaka. Han hade åkt på tok för mycket taxiresor. En annan M-politiker anklagades idag för att ha flugit i st för att ha tagit tåget. Och på det viset kan jag hålla på rätt länge. Men till vilken nytta? Media gräver...

Av Pink Ozzy - Tisdag 4 sept 10:03

När jag flyttade från Tyskland till Sverige som 12-åring på 60-talet kallades jag för Lillhitler, nasse och mycket annat. När jag bodde i Tyskland fick jag aldrig reda på vem denne Hitler var. Jag såg ett målat hakkors på en vägg när jag var sådär 5...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se