Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 17 april 2016

Koranen är som bibeln, är som koranen, är som bibeln. ....

Av Pink Ozzy - 17 april 2016 16:26

Detta eviga tjatande om islam, muslimer, koranen o s v. Och alltid detta eviga hetsade och hotande.
Varför?
Tar man reda på lite om koranen och bibeln så är det ju egentligen sak samma i det stora hela. Samma personer med ibland samma namn och ibland olika namn.
I ingen av böckerna står det dessutom inget om att det är tillåtet med mord, självmord, våldtäkter mm. Ändå utförs de. Av både kristna och muslimer ska jag kanske tillägga. Man pratar t ex ofta om hur många som dör i trafiken. Att mångdubbelt fler kvinnor blir slagna och/eller sexuellt utnyttjade skriver man inte så mycket om. Och i de fall man skriver om det så är det bara i de fallen det rör sig om muslimer.
Som jag skrev så är det inte tillåtet i nån av religionerna, så varför drar man alltid bara fram den ena sidan?
Skärp er ni som anklagar och framförallt skärp er som inte följer Sveriges lag och respektive religion.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se