Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 24 januari 2016

Det politiska livet är död

Av Pink Ozzy - 24 januari 2016 13:10

Vad händer?

Flera gånger har vi nu sett väljarsiffror som visar att ena gången minskar S och näst M och sedan går SD upp och nästa M. De små aktörerna bryr an sig inte ens om att nämna. Och gemene man bara ruskar på axlarna precis som om man hadefått lite mjäll på kragen.

Vad händer?

Jo, vi har ett antal politiker så utan karisma så ingen bryr sig. Ta Löfvén, Batra, BuschThor och resten av gänget är ju så spännande så t o m klockorna stannar. Dessutom har man lite internt käbbel här och där inom partierna. Flyktingar kommer i strid ström och det kommer dagliga rapporter om hur det går för de so får komma in och de som inte får det.

Bakom allt detta sitter Åkesson lugnt i båten och gnuggar händerna. OK, jag gillar varken partiet eller dess ordförande, men säga vad man vill så håller han hårt i tyglarna, har en viss utstrålning även om det främst är de egna som bländas av den och dessutom råkar det komma flyktingar. Allt detta gör att lille Jimmy inte behöver göra något annat än att avvakta. Kan han sedan hålla de egna från järnrör och "felaktiga" uttalanden så vet han nog att svensken är så dum så han får sina 25% vid nästa val.

Varför får ha då dessa 25%? Nåja, jag har väl nästan bsvarat detta ovan. Politiker med total avsaknad av utstrålning och en strid flyktingström. Kan Åkesson sitta i ett bättre läge?

Vad gör då de anda? Egentligen ingenting annat än att försöka återta de politiska grenar de en gång i tiden suttit på, men som de lämnat över eller har tagits av andra partier.

Ja men titta på Björklund. Helt plötsligt ägnar han sig åt skolfrågor igen. Något som Liberalerna helt tapat bort. Centern har väl mer eller mindre lämnat över den bondesprillra som finns till den som vill ha dom. Istället vill man vara småföretagarnas parti. Moderaterna ger fortfarande sken av att de skulle vara ett arbetarparti och Sossarna kämpar emot. V sger att S har fel och S säger att M har fel, MP har fel för att C vill ha rätt o s v.

Och fortfarande sitter Åkesson stilla i båten och metar väljare och i lug och ro hovar han in procent efter procent och ingen tycks göra något åt det. Jag bara bävar inför nästa val när Löfvén,Btra Busch thor och andra trista politiker ska få tillstånd en partiledardebatt. Då blir t o m högmässan på tyska ARD en fröjd för ögat.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2016 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se