Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Akta dig för att ha fria åsikter

Av Pink Ozzy - 22 december 2015 12:49

En elev, som bär schal ( d v s ansiktet syns men inte håret )blev vän med mig på Facebook. Men bara för 2 dagar. Sen försvan hon. Anledningen?

I ett inlägg för några dagar sedan skrev jag att det var skönt att kvinnor i Saudiarabien äntligen fått rösträtt, men att det väl tar 100 år till innan de slipper den kvinnoförnedranden schalen och tillika burkan.

Men hallå ,jag tycker så. Jag TYCKER att dessa plagg är kvinnoförnedrande.

Dessutom fick vi en vikarie. även den med schal. Jg ville hälsa henne välkommen och sträkte fram handen. Men nejdå. Som en blixt la hon armarna i kors över bröstet och så säger hon att hon inte brukar ta i hand.

Nej, där går nog min gräns. Att inte hälsa på den hand som tagit emot dig och till viss del fött dig är i mina ögon ojuste och respektlöst. Sen må deras tro säga vad fan den vill. Här i Sverige hälsar vi med handen. Hur de gör i ett annat land är deras sak och något jag accepterar - DÄR. 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

22 december 2015 21:08

Så när du kommer till Ryssland så pussar du den manliga värden...

Vad gäller burka så anser tydligen inte alla ATT det är förnedrande. Det får man väl tro på när de säger det. Samtidigt som man måste lyssna på de som anser det VARA detta

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se