Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 december 2015

Akta dig för att ha fria åsikter

Av Pink Ozzy - 22 december 2015 12:49

En elev, som bär schal ( d v s ansiktet syns men inte håret )blev vän med mig på Facebook. Men bara för 2 dagar. Sen försvan hon. Anledningen?

I ett inlägg för några dagar sedan skrev jag att det var skönt att kvinnor i Saudiarabien äntligen fått rösträtt, men att det väl tar 100 år till innan de slipper den kvinnoförnedranden schalen och tillika burkan.

Men hallå ,jag tycker så. Jag TYCKER att dessa plagg är kvinnoförnedrande.

Dessutom fick vi en vikarie. även den med schal. Jg ville hälsa henne välkommen och sträkte fram handen. Men nejdå. Som en blixt la hon armarna i kors över bröstet och så säger hon att hon inte brukar ta i hand.

Nej, där går nog min gräns. Att inte hälsa på den hand som tagit emot dig och till viss del fött dig är i mina ögon ojuste och respektlöst. Sen må deras tro säga vad fan den vill. Här i Sverige hälsar vi med handen. Hur de gör i ett annat land är deras sak och något jag accepterar - DÄR. 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

22 december 2015 21:08

Så när du kommer till Ryssland så pussar du den manliga värden...

Vad gäller burka så anser tydligen inte alla ATT det är förnedrande. Det får man väl tro på när de säger det. Samtidigt som man måste lyssna på de som anser det VARA detta

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se