Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 november 2015

Vi kanske är syrier allihopa

Av Pink Ozzy - 28 november 2015 15:08

Såg ett mycket intressant program för några dagar sedan.

Ett program som kullkastar alla tänkar på att vi skulle härstamma i raka led från antingen Neandertalare eller från Afrika. Ja ja, det beror lite på vilken grupp du vill tro på. nu har man dock kollat en massa genuppsättningar i gamla benrester och det visar sig att det kanske är Jean M. Auel som ligger närmast sanningen. Ja du vet författaren som skrev om bl annat grottbjörnens folk.

Enligt de senaste rönen är det tydligen så att istiden drev Neandertalarna neråt sydost och mötte när afrikaner som p g a torka drev år nordost. De tycks troligen träffat på varan i en av världens just nu mest oroliga hörn, d v s mellanöstern. Det man tidigare inte trodde kunde vara möjligt, d v s att dessa två raser kunde fortplanta sig. Denna nya ras har sedan åter flyttat, men denna gång till bl a Europa och vidare in i Asien.

Så om denna tes nu skulle stämma så är vi alla mer eller mindre syrier, libaneser, palestinier eller något annat från denna del av världen.

Kanske något att tänka på, nu när vi inte vill ha hit flyktingar. Vi kanske är släkt med varann på myyyycket långt håll.


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

6 december 2015 13:14

OK för släktskapen med folken där nere, men släkten behöver väl inte bära sig åt hur som helst med mördandet och lemlästandet.
Fast man får väl inte påminna om att hela byket känns en smula ociviliserat. Då inkluderar jag även en av de värsta grenarna av släkten, Israel.
Fast de tål ju ingen kritik förstås. Säger någon det minsta kritiskt om det landet blir det ju diplomatisk kris.
Så släktskapet med folket i Jerusalem vill jag helst inte bli påmind om.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se