Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2015

Att hata sin mamma och bror

Av Pink Ozzy - 23 oktober 2015 14:06

Ja hur många procent av befolkningen hatar sin mamma och min halvbror så in i norden så det knappt finns ord?Inte många tror jag. Men jag gör det sedan snart 30 år.Anledningarna är många. För det första så är hon besatt av att ändra på sanningar, d v s hon ljuger om det passar henne. Men konfronterar man henne med detta så blånekar hon och vecklar in sig i ytterligare lögner. Halvbrodern har då passat på att smöra så in i norden att han nu t ex fick ett litet "förskott" på arvet i form av en fastighet.

Nu kanske du tror att jag lider av den svenska avundsjukan. Men där har du fel. De är absolut inte pengarna jag vill åt. Hade jag velat det hade jag ju smörat jag också. Men så är det inte.

Men egentligen ligger nog grundproblemet betydligt längre tillbaka. Redan på 60-talet skilde hon sig från min pappa och stoppade in os i ett barnhem. Vi var för övrigt de enda som skickats dit av sin mammma. Alla andra barn har blivit ditförd av motsvarande Soc och liknande. 4 år när jag var kring de 10 fick jag tillbringa i detta fängelse med möjlighet till att träffa min mamma eller någon annan släkting en dag varannan helg.  I övrigt var det till att bo bland några 100 andra barn där många, om de levde i dag, ha en massa diagnoser.

Allt detta för att hon skulle ha det enklare ochgöra det hon ville. de sista 2-3 åren såg jag henne kanske en gång per halvår.Så grunden till hatet lades redan där.

Så nu när jag levt i 60 år har jag börjat vänja mig vid att det är som det är. Men jag saknar en mamma som många andra har. Pappa är död senda 70-talet och den nye mannen hon gifte sig med i mitten av 60-talet har aldrig kunnat fylla tomrummet. Han visset överhuvudtaget inget om tonåringar.

Men så är det nu. Det är bara att leva vidare och istllet vara en bra pappa och morfar tillsammans med min fru sedan unga år.

Ibland är det väl bara meningen att det ska bli som det blev i mitt fall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se