Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2015

Att hata sin mamma och bror

Av Pink Ozzy - 23 oktober 2015 14:06

Ja hur många procent av befolkningen hatar sin mamma och min halvbror så in i norden så det knappt finns ord?Inte många tror jag. Men jag gör det sedan snart 30 år.Anledningarna är många. För det första så är hon besatt av att ändra på sanningar, d v s hon ljuger om det passar henne. Men konfronterar man henne med detta så blånekar hon och vecklar in sig i ytterligare lögner. Halvbrodern har då passat på att smöra så in i norden att han nu t ex fick ett litet "förskott" på arvet i form av en fastighet.

Nu kanske du tror att jag lider av den svenska avundsjukan. Men där har du fel. De är absolut inte pengarna jag vill åt. Hade jag velat det hade jag ju smörat jag också. Men så är det inte.

Men egentligen ligger nog grundproblemet betydligt längre tillbaka. Redan på 60-talet skilde hon sig från min pappa och stoppade in os i ett barnhem. Vi var för övrigt de enda som skickats dit av sin mammma. Alla andra barn har blivit ditförd av motsvarande Soc och liknande. 4 år när jag var kring de 10 fick jag tillbringa i detta fängelse med möjlighet till att träffa min mamma eller någon annan släkting en dag varannan helg.  I övrigt var det till att bo bland några 100 andra barn där många, om de levde i dag, ha en massa diagnoser.

Allt detta för att hon skulle ha det enklare ochgöra det hon ville. de sista 2-3 åren såg jag henne kanske en gång per halvår.Så grunden till hatet lades redan där.

Så nu när jag levt i 60 år har jag börjat vänja mig vid att det är som det är. Men jag saknar en mamma som många andra har. Pappa är död senda 70-talet och den nye mannen hon gifte sig med i mitten av 60-talet har aldrig kunnat fylla tomrummet. Han visset överhuvudtaget inget om tonåringar.

Men så är det nu. Det är bara att leva vidare och istllet vara en bra pappa och morfar tillsammans med min fru sedan unga år.

Ibland är det väl bara meningen att det ska bli som det blev i mitt fall.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se