Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2015

Den som gapar efter mycket....

Av Pink Ozzy - 11 oktober 2015 11:38

Ja då har DÖ ( Decemberuppgörelsen ) gått i graven. Det är så det blir när man ingår avtal med fan själv ,d v s KD. Det mest skenheliga parti vi har. Och frågan är vad de egentligen är ute efter ? Tittar man på något sånär nya siffror så hamnar KD UNDER 4%-spärren och hamnar således utanför riksdagen. Egentligen där partiet BORDE vara. Att försöka sig på konststycket att få fram ett nyval ter sig dock som tämligen fjärran eftersom fler än KD ligger ganska nära spärren och SD dessutom ka få en oviss maktställning. Fast drömmen vore väl att både KD och FP hamnade utanför. Två smygbruna partier med en hårdspacklad dam i det ena laget och en allmänt förvirrad skäggig herre i det andra.

Men jag tror att Sossarna reder ut denna storm som tyvärr kommer att resultera i en ännu mer höger-mittenpolitik.

Men ha nyval vet jag. Skulle ju vara djäkligt skönt att bli av med två partier som ändå inte kommer med något nytt och bra för Sverige.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

11 oktober 2015 14:49

Fast riktigt så enkelt är det ju inte. Det grymtas från väljare från flera partier. Tex moderaternas. Hade det INTE varit så hade ju övriga stått fast vid DÖ. Men Batra är nog glad eftersom hennes parti tydligen har "träff" om någon-ra(?) vecka-or. Då hade missnöjet mot DÖ varit ganska tydligt.
Nyval resulterar i ett SD kring 20%. Troligen mer. Ett SD som sagt man kommer att rösta ner alla regeringar som inte stöder deras invandringspolitik.
MIN våta dröm vore ett valresultat med ett SD på 51%. Egen majoritet där dom har att styra ett land och kommer att märka att allt inte kretsar kring invandring och flyktingar. Att jobb kommer inte automatiskt med färre av den sorten. Att gamla, sjuka och arbetslösa då plötsligen väntar på det som utlovats.
VET att det kommer att bli 4 hemska år. Men efter den läxan lär SD rasa dramatiskt.

Om de nu inte överraskar oss alla...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 oktober 2015 18:07

Min våta dröm är att SD, KD och FP lirar i division 2 efter nästa val.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se