Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 oktober 2015

Den som gapar efter mycket....

Av Pink Ozzy - 11 oktober 2015 11:38

Ja då har DÖ ( Decemberuppgörelsen ) gått i graven. Det är så det blir när man ingår avtal med fan själv ,d v s KD. Det mest skenheliga parti vi har. Och frågan är vad de egentligen är ute efter ? Tittar man på något sånär nya siffror så hamnar KD UNDER 4%-spärren och hamnar således utanför riksdagen. Egentligen där partiet BORDE vara. Att försöka sig på konststycket att få fram ett nyval ter sig dock som tämligen fjärran eftersom fler än KD ligger ganska nära spärren och SD dessutom ka få en oviss maktställning. Fast drömmen vore väl att både KD och FP hamnade utanför. Två smygbruna partier med en hårdspacklad dam i det ena laget och en allmänt förvirrad skäggig herre i det andra.

Men jag tror att Sossarna reder ut denna storm som tyvärr kommer att resultera i en ännu mer höger-mittenpolitik.

Men ha nyval vet jag. Skulle ju vara djäkligt skönt att bli av med två partier som ändå inte kommer med något nytt och bra för Sverige.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

11 oktober 2015 14:49

Fast riktigt så enkelt är det ju inte. Det grymtas från väljare från flera partier. Tex moderaternas. Hade det INTE varit så hade ju övriga stått fast vid DÖ. Men Batra är nog glad eftersom hennes parti tydligen har "träff" om någon-ra(?) vecka-or. Då hade missnöjet mot DÖ varit ganska tydligt.
Nyval resulterar i ett SD kring 20%. Troligen mer. Ett SD som sagt man kommer att rösta ner alla regeringar som inte stöder deras invandringspolitik.
MIN våta dröm vore ett valresultat med ett SD på 51%. Egen majoritet där dom har att styra ett land och kommer att märka att allt inte kretsar kring invandring och flyktingar. Att jobb kommer inte automatiskt med färre av den sorten. Att gamla, sjuka och arbetslösa då plötsligen väntar på det som utlovats.
VET att det kommer att bli 4 hemska år. Men efter den läxan lär SD rasa dramatiskt.

Om de nu inte överraskar oss alla...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

11 oktober 2015 18:07

Min våta dröm är att SD, KD och FP lirar i division 2 efter nästa val.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 17:15

Läser att Julle inte få spela i MFFs pojklag längre. Om han var för dålig? Nej, det var inte anledningen. Anledningen var att Julle föddes som flicka för ca 8 år sedan, men som det till och från händer, så kände han sig mer som en kille och älskade...

Av Pink Ozzy - Måndag 17 dec 12:33

Förr spelades det julmusik i radio vid speciella tillfällen. Nu har vi fler kanaler och det spelas julmusik hela tiden. Går man in i en affär eller varuhus så är det julmusik. Överallt bara väller julmusiken över oss. Igår hörde jag att t o m Magnus...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 14:13

Det går bakåt för Brasilien på flera sätt. Ekonomin går bakåt och nu har man röstat fram en homofob till president vilket troligen innebär att det nästa år inte accepteras några samkönade äktenskap. Varför? Vad gör det om 2 killar eller 2 tjejer ...

Av Pink Ozzy - Söndag 16 dec 09:52

Reagerar på 2 händelse det senaste dygnet. Följde en tråd på fejan som ursprungligen handlade om att en affär skulle börja sälja fyrverkerier. I börja var tonen ok och folk var för eller emot. Men sedan tog det hela en annan vändning. En kille var em...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 dec 11:54

Idag såg jag den första reklamen för nyårssmällare. Själv tycker jag att det är rena vansinnet att smälla upp en massa pengar. Jag åker snålskjuts på andra och ser ut genom fönstret. Men jag såg ju helst att skiten upphörde helt, så att barn och djur...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se