Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2015

Missnöjd med sitt utseende

Av Pink Ozzy - 15 augusti 2015 09:45

Har kollat runt lite i sommar. Kollat på folk och hur de ser ut. Pratat med en del, men långt ifrån alla. Tycker mig dock se en trend.

Det finns många som färgar håret, har lite udda skäggformer, tatuerar sig eller lyfter sig både här och där.

Ta t ex det danska programmet på TV3 där man visar misslyckade skönhetsoperationer och där man försöker rätta till dom. Ganska bra program som visar att det inte bara är att skära lite här och där och så  blir det bra. Det jag reagerade i programmet var att nästan alla som hade lyft brösten eller försökt fettsuga sig eller gjort något annat också har tatueringar.

Det får mig att tro att dessa människor inte är tillfreds med sitt utseende och sin självkänsla.

I det nämnda programmet så avvisas också en del och oftast förstår jag varför. OK, ibland så undrar jag varför de inte hjälper den eller den, men då förklarar de att det kan vara mycket svårt att få det att bli bättre. Men sen finns det dom som kommer dit och tycker att ett ögonbryn hänger lite mer än ett annat eller att en bröstvårta hängerner lite mer än en annan och att det berodde på en tidigare operation. Ibland kollar jag flera gånger och kan inte se det dom tror sig se.

På något sätt känns det som om de flesta som vill förändra sig på kirurgisk väg först skulle få hjälp av en psykolog. Jag tror att det skulle hjälpa många tjejer att tro på sig själva mer och avståfrån operationer som ändå i slutändan försämras så pass att de måste opereras igen.

Jag lovar er tjejer. Varken jag eller någon annan kille står där med vattpass och kollar om era bröstvårtor är exakt i våg. Och är det så att brösten är för små so what! Den som inte gillar dig för den du är är inte värt att vara ihop med. Kasta bort honom. Varför är det så mycket färre killar som lägger sig under kniven? Jag vet inte svaret, men jag kan ana mig till det.

Nej tjejer, di är bra som ni är. Göd inte skönhetsoperatörerna somtjänar grova pengar på något som du sen ska leva hela livet med.


 
 
Gubbfan

Gubbfan

16 augusti 2015 21:38

Ja det är verkligen synd att töserna inte är nöjda med sina utseende utan springer iväg och skönhetsopererar sig eller tatuerar sig eller sätter in en massa metallskrot.
De är snygga som de är, även om en del för sin hälsas skull kanske skulle vara en smula mindre rundnätta.

Däremot kanske vi inte så unga gossar tänka på hur vi ser ut och rör oss. Fast för oss kan det ju lösas med en trevlig burka eller nicab.
Så slipper vi vara oroliga för att vi blir haffade av polisen för förargelseväckande utseende.
Men att operera eller tatuera eller pierca eller skaffa ungdomlig peruk?
Fånigt!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 24 april 09:47

Ibland vill man bara gråta så det sprutar ur ögonen. Hade just stigit upp och lyssnade på 8-nyheterna på radio. De meddelade att 2 barn hade mördats och att en man och en kvinna var inblandad. Senare framkom det att mannen också var svårt skadad.  De...

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 april 19:37

En stor andel kommuner vägrar ge tillstånd till vindkraft. Det kan i o f s vara OK. Men det ska kosta. Att säga att vi häruppe behöver inte elen, vi har redan vattenkraft. Det är ett rätt barnsligt och lågt sätt att försöker stoppa vindkraftverk. S...

Av Pink Ozzy - Tisdag 23 april 09:48

Egentligen är det skrämmande hur folk kan utsätta sig för livsfarlig dopning i s f att hjälpa till att få stopp på eländet. Jag tänker just nu på 2 fall. Det ena är någon form av OS för dopade, även om de då inte får använda sig av orden Olympiska sp...

Av Pink Ozzy - Måndag 22 april 09:23

I dagens Aftonbladet läser jag om min förening Leksands IF dom jag hållit på sen 1967. När de vann SM-guld eller åkte ner. Det var alltid Leksand i mitt hjärta.  Men efter det jag läste idag får vi väl se om jag inte köper mig en Moradräkt istället...

Av Pink Ozzy - Söndag 21 april 17:01

Ett av mina barnbarn skulle på kalas. Hon fick skjuts av dom som höll i kalaset. Min dotter satt hemma och kollade hur dom åkte. Hon och barnbarnet har en app precis som resten av familjen så de alltid ser var dom befinner sig.  De såg också att fö...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards