Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 15 april 2015

Alla tjejer SE UPP !

Av Pink Ozzy - 15 april 2015 15:10

Igår kom en tjej in i lärarrummet och visade en konversation på något som heter Kik. Tydligen något sätt att prata med varann på nätet på och som används av ungdomar. Typ messenger och liknande. Den som skrev till henne hotade med våldtäkt flera gånger samt en massa annat. Upp på detta skickade han bilder vid ett flertal tillfällen och sa att detta var han. Vilket det inte var. Tjejens klasslärare och jag ( lite ) tog direkt tag i det hela på olika sätt.

Tjejen var mycket trevlig och ganska "stötsäker", vilket gjorde att hon inte föll i gråt mm, utan höll sig lugn. En tunnare tjej hade kanske tagit åt sig och aldrig kommit till skolan mer.

Under en tid av dagen började hon fundera på det vi sagt. D v s ifall det vr någon hon kunde tänka sig skriva sådant, om hon hade kommit i konflikt med någon, mm. Av en händelse pratade hon om detta med en annan tjej som också har lite skinn på näsan. Hon hade också en konversation med detta alias, men inte på detta sätt. Dessutom visste hon vem som stod bakom detta alias.

Killen togs in av läraren, men han blånekade.

Efter skolan fortsatte klassläraren sitt enträgna arbete med att bl a kontakta föräldrarna och reda ut detta via telefon med dom. Det visade sig då att det var just denna kille som skrivit allt detta skit.


Så resultatet av detta nättrolleri blev att det inom några timmar stod klart vem det var och saken polisanmäldes.

Varför tror ni att denne kille som går, låt oss säga i 5an-8an, gjorde detta? Varför skrev han att han ska våldta henne och en massa annat skit? Jo, för att han "bara ville ha lite roligt". Så han ville inte ens tjejen något illa egentligen. Det råkade bara bli hon. Som tur en "stöttålig" tjej, i varje fall denna gång.

Vad blir nu resultatet? Polisanmälan gjordes av tjejens föräldrar. MEN, de tre killarna som han utgav sig för att vara kanske också polisanmäler honom. Dessutom pekas han nu ut av klassen. Allt bara för att han "ville ha lite roligt". Idag är killen helt körd och nere. Djupt ångerfull och totalt krossad.


Vad vill jag då säga med detta? Jo tjejer, inlåt er ALDRIG i någon form av dialog via nätet med okända personer. Gå DIREKT till föräldrar och/eller skolan. ALLA kommer att ställa upp på er sida. De som mot förmodan inte ställer upp borde i s f skämma skiten ur sig.

Så tjejer: Skriv inget svar utan gå till era föräldrar/lärare. Fortsätter han att skriva gå till era föräldrar/lärare. Fortsätter han att skriva eller t o m hota er - GÅ TILL ERA FÖRÄLDRAR/LÄRARE !!!!!!!


Det sk inte näthatas eller näthotas. Det är bara fega kräk som gör det. Speciellt fega om de gör det mot tjejer och kvinnor. Själv har jag och några av mina kompisar installerat några program som får fram det mesta om dem som skriver på messenger, SMS, Facebook, what's up mm. Kanonprogram som nästan talar om när de skiter också. Men det är en annan femma.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 11:16

Stockholms landshövding har tydligen en mycket dålig ledarstil och arbetsmetoder. Vore nog bättre för regeringen att byta ut henne till en mer folklig ledare.  Det går inte att ha en dokmatisk landshövding som kör efter egna regler.  Jag har pers...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:29

Det har precis varit en omröstning om juridisk könstillhörighet i riksdagen. Som det oftast är så har en del personer inom ett parti olika åsikter men röstar som partitionen vill. Men det är ju helt fel. Man är inröstat av sina väljare på sina egna f...

Av Pink Ozzy - Fredag 19 april 08:01

En kvinna har anmält sin man för våld. Rättegången skulle ha hållits för några veckor sedan, men kvinnan dök aldrig upp. Nu, 3 veckor senare har hon hittats död. Hennes man har mördat henne.  Hur sjuk går man bli? Varför har vi ingen lag som gör de...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 17:19

Jag har ju ingen aning hur länge jag lever med cancer i magen samt en massa andra småsaker i kroppen, så vi lever livet lite. Så nu har vi bokat Smådalarö Gård och spa. I början på veckan var vi ju på Yasuragi vilket ju inte var så som det en gång va...

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 08:45

Mellan 1985 och 2000 åkte jag 1-2 gånger varje vinter till fjällen med familjen. Julen var given, men även vissa år i mars. Över 60 mil på hala och snöiga vägar. En gång fick jag en ordentlig sladd 3 mil hemifrån. Hade jag fått möte i denna kurva had...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards