Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 mars 2015

Livet vore enklare om jag var död

Av Pink Ozzy - 10 mars 2015 17:42

Är återigen långtidssjukskriven. Nåja, 2 månader till att böra med.Vi får väl se hur fort det blir bättre denna gång. Nu har ju hjärtat lagt sig i också och tycker att hjärnan ska ge med sig nån gång.

För av någon anledning tar jag åt mig av allting. Räcker om någon inte svarar på en fråga eller använder "fel" ton så går hjärnan igång.

Är det sedan någon som verkligen säger eller skriver skit om mig eller till mig, så är det verkligen kört. Då tar det flera dar innan jag blir "som folk" igen.

Utöver det så har du mina egna prestationskrav som gör att jag aldrig räcker till.

Sen har vi hjärnan som gärna mal och mal om och om igen samma elände av olösta problem. Helst när jag ska försöka att sova.

För att inte tala om en Rapportsändning. Nästan dagligen blir jag galen över alla sjuka människor därute som ställer till med krig, våldtäkter, mord och mycket annat skit. Att se folk som har så mycket pengar och kan skita guld om de vill anklagar någon annan för att dö ännu rikare är för mig en gåta. Men folk är tydligen avundsjuk och hagalen i överkant. Att de bara orkar.

Och hur kan man slå sönder 1000-åriga statyer som inte har rört sig ur fläcken och inte vill ha med kriget att göra är en annan gåta jag inte förstår. Ska detta kallas män som med släggor och annat förstör något som någon har byggt upp för kanske flera 1000 år sedan. Nej, inte går det in i min skalle. Jag är inte religiös lagt. Har släppt allt detta för många år sedan. Men för den skull tycker jag inte att man förstör det som våra förfäder byggt upp. Om det sedan är judar, araber, kristna, muslimer eller vem det nu är som har byggt detta spelar ingen roll.

För mig är det ettt gäng skitstövlar som tror att de är något bara för att de lyckas förstöra lite stenmonument. Så djävla sjukt töntigt.


Men allt detta sammantaget får mig ibland att ge upp. Kroppen eller rättare sagt hjärna och hjärta säger ifrån. Det enda rätta vore att ta mina böcker och flytta in  i en stuga långt bort i fjällvärlden. Utan telefon, TV, dator mm. Att bara vara i tystnaden och läsa eller titta på naturen. Det vore livet och något jag för länge sedan hade gjort om jag inte hade fru, barn och barnbarn. Utan dom hade jag antingen bott i fjällen eller six feet under.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se