Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Näthat som näthat?

Av Pink Ozzy - 27 februari 2015 11:56

Såg med avsky första delen av Trolljägarna på TV3. Det som sker på nätet är inte acceptabelt och utförs oftast av folk med för lite att göra och för lite hjärnceller. Men det de visar är hatet mot enskilda personer.

Det förekommer ju även hat mot olika grupper i samhället. Läser t ex Ronnaskolans rektor som har en egen sida på fejan där han visar att han är en prydlig rektor och sedan ytterligare en sida där han visar allt hat han har och kan visa mot Sverigedemokraterna.

Well, jag har inte mycket till övers för SD jag heller, men i en demokrati har de rätt att finnas och ska man få detta parti att minska så sker det inte med "hjälp" av sådana sidor. Snarare tvärtom. Det gäller att argumentera och argumentera bra och på rätt sätt. Inte som denne rektor, att bara kasta ur sig diverse klipp han hittar.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

28 februari 2015 08:06

Kommentar: Är han lämplig som rektor om han gör så? Låt oss anta att det finns SDsympatisörer i skolan, får de samma bemötande...

Näthat: frågan är om ALLA inser att det de gör "syns"? Rent logiskt gör de givetvis det, men glöms det bort? Anser de sig skyddade från repliker och åsikter från andra eftersom de sitter vid en datorskärm?

Jag läser med intresse kommentatorsfälten nu under Skid-VM och förundras över det hat som vänds mot tex Northug och "dåliga" svenskar.
(Eller förundras... jag har ju läst dessa under ett antal år och är väl egentligen ganska van...)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

28 februari 2015 09:09

Vi tar Nordhug först. Jag har försökt att bemöta allt hat mot Petter. Han har sina egenheter. Det hade Stenmark, Ali och andra riktigt stora också. Petter tillhör de största och hatet är oftast avundsjuka. Visst kan man väl irritera sig över en del gester, men va fan, han är ju idag den smartaste skidåkare rent taktiskt sätt. Möjligen att vår egen Johan är lika vass.
Sen har vi rektorn. Han heter för övrigt Henrik Ljungqvist eller Lundqvist. Han tycks t o m fått klartecken från sin arbetsgivare. För jag förstår annars inte att han får hålla på som han gör. Vad händer om de får en SD-sympatisör eller en som sympatiserar med Hamas , IS, MP, islam, eller något annat parti eller grupp. Kommer denna rektor i s f får göra motsvarande inlägg? Dessutom representerar han en hel skola. Tilläggas ska kanske att denne herre tidigare arbetade som rektor i en annan kommun. Där fick han mer eller mindre bloggförbud för att han skrev att han aldrig bloggade nykter. Något du kan googla på och hitta tidningsartiklar om. Så är det i en del kommuner.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se