Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Vi är värda olika

Av Pink Ozzy - 27 februari 2015 11:43

För några dagar sedan fick en pedofil sin dom. Han hade tydligen 100-tals bilder och filmer i sin dator. Han arbetade på en förskola och kanske t o m förgrep sig på barnen där. För att få dessa bilder är han troligen med i någon sorts sida på nätet och där barn har utsatts för otroligt lidande. Inte bara då, utan det måste de bära med sig hela livet. För detta fick amöban 6 månaders fängelse.

För någon dag sedan fick en utlandsfödd, men i Sverige boende, sitt straff för att han misshandlat en man och lagt ut detta på Facebook. OK, det är inte rätt att misshandla någon. Det som "förmildrar" det är väl i s f att det rådde krig eller en krigsliknande situation i det land han utförde handlingen.

Om vi nu tittar tillbaka på de stackars barn som alla blev misshandlade så fick killen som hade materialet 6 månader. Hur mycket han deltagit själv vet jag inte, men eftersom han arbetade på något slags dagis så kan man ju misstänka detta. Om man nu sätter det i relation till den misshandlade mannen känner i varje fall jag att straffet borde vara mindre. MEN, så blev det inte. Han fick 6 år ! ! ! Ett straff som jag väl kan tyckas vara rimligt, men bara om man ser det till detta enskilda mål. Sätter jag det i relation till peddot så borde han fått minst 30 år på Hall bland det riktiga buset så att de fick ha "lite kul". För är det något det "riktiga" buset är bra på så är det att ta hand om peddon, våldtäkts"män" och liknande.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se