Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

Vi är värda olika

Av Pink Ozzy - 27 februari 2015 11:43

För några dagar sedan fick en pedofil sin dom. Han hade tydligen 100-tals bilder och filmer i sin dator. Han arbetade på en förskola och kanske t o m förgrep sig på barnen där. För att få dessa bilder är han troligen med i någon sorts sida på nätet och där barn har utsatts för otroligt lidande. Inte bara då, utan det måste de bära med sig hela livet. För detta fick amöban 6 månaders fängelse.

För någon dag sedan fick en utlandsfödd, men i Sverige boende, sitt straff för att han misshandlat en man och lagt ut detta på Facebook. OK, det är inte rätt att misshandla någon. Det som "förmildrar" det är väl i s f att det rådde krig eller en krigsliknande situation i det land han utförde handlingen.

Om vi nu tittar tillbaka på de stackars barn som alla blev misshandlade så fick killen som hade materialet 6 månader. Hur mycket han deltagit själv vet jag inte, men eftersom han arbetade på något slags dagis så kan man ju misstänka detta. Om man nu sätter det i relation till den misshandlade mannen känner i varje fall jag att straffet borde vara mindre. MEN, så blev det inte. Han fick 6 år ! ! ! Ett straff som jag väl kan tyckas vara rimligt, men bara om man ser det till detta enskilda mål. Sätter jag det i relation till peddot så borde han fått minst 30 år på Hall bland det riktiga buset så att de fick ha "lite kul". För är det något det "riktiga" buset är bra på så är det att ta hand om peddon, våldtäkts"män" och liknande.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se