Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 1 januari 2015

Ett nytt år med en decemberuppgörelse

Av Pink Ozzy - 1 januari 2015 11:44

Hej på er.

Längtat?

Ja, jag har varit lite krasslig en längre tid och har dessutom bytt dator. Så det har tagit lite tid.

Det har ju hänt en del sedan senast. Bl a har vi ju fått en "Decemberuppgörelse". En uppgörelse som många anser är odemokratiskt. Dessutom ett SD som vill lämna in misstroendevotum mot Löfvén för att de anser att han ljuger. När fan ska detta parti bli ett parti och inte ett gäng gnälliga småbarn. Om de ska lämna in misstroedevotum mot alla i riksdagen som ljuder finns det snart inga politiker kvar. Synd bara att inte ledningen i ett parti (SD ) förstår det politika spelet. De förstår inte heller konsten att förhandlar utan tror att de kan komma instövlandes och säga att "Vi vill vara med och förhandla, men vi ska ha igenom vår flyktingfråga". Det funkar ju inte så. Har an inte majoritet så måste man både ge och ta. De som inte förstått det ska nog varken rösta eller finnas i riksdagen.

Vad hade alternativet till uppgörelsen blivit? Jo, troligen hade ett Alliansparti försvunnit ur riksdagen och SD blivit ännu större. Någon av blocken hade fått i uppgift att blida regering och sen hade SD röstat ner budgeten och vi hade fått ytterligare ett nyval. Vad hade det löst?

Höjden av ynklighet står väl ändå KD för som börjar flirta med SD om flyktingfrågan. Enda sättet för att partiet tydligen får vara kvar i riksdagen. Ynkligt.

En annan ynkliget är ju att Alliansen nu efteråt vill ge sken av att det var DE som var de som drev igenom det hela. Så fan heller. En förhandlingshök som Löfvén visste precis vad han gjorde.

Men nu får de väl koka ihop det som är bäst för landet och skippa sandlådelarvet ett tag.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

2 januari 2015 17:48

Det värsta är att den där uppgörelsen kan bli svår att hålla.
Den är svag och har många många kryphål.
Men skit samma!
Om det skulle bli bråk, får de bara en ny order från närigheten, dvs Wallenberg m fl, att hålla sams. Det är ju inte bra för affärer, bonusar, aktieutdelning mm med en sådan sandlåda som vi har sett i höst.
Att sedan KD har börjat fiska i brunsmutsigt vatten förvånar inte.
De är ju ett parti som tävlar med SD om platsen som mest högerreaktionärt.
Man skall nog inte kalla SD för ett gäng gnälliga småbarn. Ett parti med ursprung i BSS (Bevara Sverige Svenskt) och Vitt Ariskt Motstånd är farligt. De vet nog mycket väl vilket otäckt spel de spelar.
Man skall akta sig för att samarbeta med sådana figurer.

Men som du skriver så är Löfvén en hök eller kanske en räv med flera utgångar ur sin lya.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se