Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

Skattechock !!!!

Av Pink Ozzy - 27 oktober 2014 11:31

Oj vilken skattechock det blir nu när de rödgröna fick makten. Ja så säger i varje fall fru Bata som just nu är någon slags talesperson när nu Reinfeld dragit med svansen mellan benen. Fakta är att om du har 100.000:- per månad i inkomst så kommer du att få betala dryga 1000-lappen mer i skatt. OJ vilken chock. Undrar om dom överlever detta?

Nåja, röker de och har en stor villa så blir det mer i skatt. Bara ett paket cigg kostar 2-3 kronor mer i skatt. Så det blir då ytterligare en hundring per månad om de röker. Men å andra sidan kan de ju ge fan i att röka och vips så tjänar de 1500:- per månad istället. Valet är fritt.

För min del är det glasklart. Mer skatt in och mer pengar ut till skola, vård, omsorg och pensionärer.

Men vi får väl hoppas att en och annan besutten högmoderat överlever de rödgrönas "skattechock". Det är ju såååååå synd om dom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se