Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

Förtal på Facebook

Av Pink Ozzy - 27 oktober 2014 11:04

Har du råkat ut för förtal på Facebook? Har du råkat ut för att någon, utan att ha kontrollerat detta, skrivit att du är värdelös i din profession, att du är en idiot som inte borde finnas, en idiot som kallar andra personer för diverse tillmälen, o s v.

Ja då behöver jag inte förklara detta för dig. Men alla ni andra som inte vet hur det känns ska jag nu tala om att det känns fördjävligt!

Det finns folk till allt brukar man säga. Tydligen. Så här skriver man till exempel:

  • Snart slipper vi kanske en viss person (Då menar de mig)
  • Han har ingen pedagogisk utbildning. ( detta skriver man utan attveta fakta )
  • Han kränker barn, svär och kallar dom saker.  (Vilket är en total lögn. Barnen är de jag ser mest upp till. Däremot har vissa föräldrar en del problem med livet tycks det)
  • Han har hotat xxx ett par gånger... ( Här tror man på ett barn som har diagnoser och dessutom enligt flera andra ljuger rätt frisk)
  • Han har tidigare blivit anmäld för misshandel av en person. ( Ja det blev jag. Det roliga i kråksången var dock att det hela var uppdiktat från början till slut. T o m så polisen undrade vad personen höll på med. Själv berörde jag inte personen i fråga.)
  • Han är en djävla idiot som inte kan något. ( Ja, då får jag väl vara det, men mina kunskaper vet ju dom som skriver INGENTING om. De har aldrig frågat med om vilka kunskaper jag besitter och vilka skolor jag gått i. )

Ja, så fortsätter det i det oändliga. Hur tror du och hur tror de att jag känner mig när jag får läsa sådant? OM det vore sant, det dom skriver, så skulle jag för det första direkt säga som det är. Sånt är inget problem för mig. Ärlighet varar längst. Men är det felaktigheter och direkta lögner blir jag en tiger.

Tänk dig in i en situation där du hela tiden grundlöst ifrågasätts. Där folk skriver ner ditt arbete på fejan och kallar dig för en massa saker. Hur skulle du känna då? Själv känner jag ibland som att " Nej, nu orkar jag inte mer, var är närmaste tåg som kan köra över mig". Och fan vet om inte det blir lösningen till slut.

Jag har bara en sak i huvudet och det är att barn ska ha så bra skolgång som det bara går. De ska med glädje komma till skolan på morgonen och gärna lämna skolan efter dagen  med samma glädje.

Som jag ser det är det inte fel på barnen, utan föräldrarna!

NEJ, självklart inte alla föräldrar. 99% är kanon. Men det finns några enstaka som förstör hela anrättningen.

Hur det kommer att gå för den aktuelle eleven? Jag tror det går bra så länge inte mamman lägger sig i och så länge hon inte tror på allt han säger. Själv tycker jag om killen. När han fått sin medicin och är på banan är han mycket trevlig och t o m söker sig till mig för att prata på bl a raster. Däremot måste ju mamman känna en stor skam när hon kommer med påståenden som inte är korrekta.

Men som sagt, tåget är ju bara 5 km härifrån...


 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

31 oktober 2014 23:08

Ge fan i tåget!
Tänk på den stackarn som kör.
Men jag förstår dig.
Stå på dig.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se