Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2014

Länge sedan sist

Av Pink Ozzy - 27 oktober 2014 10:56

Jaha, det var ganska länge sedan jag skrev något. Inte för att det inte skulle ha funnits något om att skriva, tvärtom. Vi har ju haft val med allt vad det innebar, jag har haft en trevlig semester på varmare breddgrader och denna vecka har jag lov och ska hinna med trädgårdslandet också.

Tog upp de sista morötterna igår och ska ta sista mangolden idag. Grönkål tog vi för några dagar sedan, men kommer nog att ta minst en gång till innan jul.

Björnbären har varit otroligt tacksamma i år. Vi måste ha fått minst 4-5 liter som till viss del ligger i frysen. Under en period hade vi dock björnbär på filen varje morgon. En härlig tid som nu är borta för denna gång. Men det är ju bara dryga 3 månader innan jag sår nya från för nästa års sommar.

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

31 oktober 2014 23:06

Skönt att se lite ifrån dig igen.
Jag började bli orolig att något hänt.
Var har du varit på semester?
Skönt att komma från höstrusket ett tag antar jag.
Det där med björnbären håller jag med om. De har aldrig varit så fina som i år. Men de har krävt rätt mycket vattning eftersom vi har haft det ganska torrt. Ja du vet det där om torkan i Västmanland.
Sedan har jag inte haft björnbären PÅ filen förstås, utan i en full skål med lite socker på och en liten skvätt fil eller gräddfil.
Sk gräddyoghurt gick bra också.
Helt underbart!

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se