Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 september 2014

Att dom aldrig lär sig

Av Pink Ozzy - 9 september 2014 15:17

Man kan nog gå tillbaka hur långt som helst och så dyker det upp diverse politiska grodor. Vad hette den där lille korta som klippte kvitton för att "hjälpa sin sekreterare med jobbet"? Nåja skit detsamma, men han fastnade ju med fingrarna i syltburken. Sen har vi Mona Sahlins Tobleroneaffär. Freivall var väl också på tapeten med någon fastighetsaffär vill jag minnas.

Nu på senare tid hör vi nästan dagligen hur folk med SD-sympatier uttalar sig på ett sätt som Åkesson inte har tänkt sig. Eller så HAR han tänkt tanken, men vill inte att någon framför deras inofficiella tankar.

Senast i raden av bortgjorda politiker är en KD-politiker som har stulit från en pensionär. Själv tyckte hon nu att det var fel. Själv betalade hon också böterna till brottsofferjouren...men först för någon vecka sedan. Det är ju förvisso val nu.

Men det hela får mig att fundera över om det inte stämmer att politiker är de som inte klarar av att skaffa sig ett riktigt arbete.

Såg t ex en SD-are som tidigare tillhört ett helt annat parti utan främlingsfientliga tankar. Kan väl inte påstå att han nu kom på bättre tankar, men till saken hör att han inte var välkommen i det tidigare partiet längre eftersom han helt enkelt inte platsade. Då ställer man tydligen gladeligen upp för vem som än tar emot personen ifråga. Så hade Centern eller t ex KD hållit sig framme hade de säkert fått en ny medlem. Men nu råkade det bli SD....

Ja ja, dessa politiker med sina skinande kostymer och fantastiska lögner.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

9 september 2014 19:14

Sigvard Marjasin klippte och klistrade.

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

9 september 2014 19:25

Just det. Så hette den lille.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se