Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2014

Snart val

Av Pink Ozzy - 16 augusti 2014 10:53

Varför har man inte lyckats med detta under de gångna 8 åren? Varför allt just nu. Dessutom är en del löften rent ut sagt larviga. Som att lova en massa pengar till järnvägen. Ja, men inte nu, utan till 2036 eller vad det nu var. Hur kan de veta vad som sker då. De kan väl nöja sig med att direkt efter valet starta upp en upprustning av järnvägen. Då skapas samtidigt många arbetstillfällen.

Dessutom vill de höja trängselskatten. Fan de var ju emot hela skiten från början. Men det är väl som Centern som inte ville ha kärnkraft på 70-talet och nu inte bryr sig längre. De har inte bara gett upp och förrått bönderna utan även miljövännerna.

Sen har vi ordningsbetygen samt gymnasietvång som regeringens största sopa, Björklund, vill införa. Han om någon borde ju veta vad han pratar om när han pratar skola. Men icke. Han är totalt verklighetsfrämmande. Det kommer att finnas de som, liksom nu, sköter sig. Det kommer även att finnas de som kanske blir liiite mer skötsamma. Men råbusarna och de som har föräldrar som inte tror på skolan utan bara på sina barn kommer de aldrig åt. Och det är ju DESSA barn som stör på en skola. Att sedan dessutom tvinga skoltrötta elever till ytterligare 3 år på gymnasiet…  Vem fan ska det gynna. De kommer troligen inte ens att dyka upp. Och gör de det så är det för att störa. Sorgligt hur en skolminister kan vara så off.

Och alla dessa bostäder som man vill bygga. Dessutom säger man att det miljonprojekt från 60-talet var fel och ska inte upprepas. OK, och hur har de tänkt att göra detta bättre? Hur ska folk ha råd att flytta in i dyra nyproducerade lägenheter? Ska det vara så att rika och välbeställda flyttar dit och övriga ut till förorterna Fittja, Rosengård mm? Ska vi kanske få favellor som i Brasilien?

Sen har vi deras jobblöften. Vad är det för jobb? Konstlade arbeten där arbetsgivaren mer eller mindre får gratis arbetskraft. Det är inga jobb, det är slaveri.

Men de flesta har väl fått upp ögonen för Alliansen och märker att de tar från de fattiga, gamla och sjuka för att ge till de rika och besuttna. Om inte så se er omkring.

Lägre fastighetsskatt, Rutavdragen, Rotavdragen ( har själv använt mig av detta i år faktiskt), skattesänkningar för de rika och de som lyckats få arbete, och mycket annat.

Dessutom är ju alla valprognoser felaktiga. Man räknar rödgrönt mot Alliansen. Rätt på ett sätt, men medierna ska ju inte räkna med t ex folkpartiet och KD om de i prognosen har under 4 %. Då kommer de ju inte ens IN i riksdagen. Då blir ju blockfördelningen helt annorlunda.

Nej, säg ifrån på valdagen. Och se till att skola, vård, omsorg och äldre får det bättre och att jobben skapas genom en varaktig politik som inte fyller fickor på riskkapitalister och andra pengagiriga företag.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se