Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2014

Av Pink Ozzy - 15 maj 2014 09:51

Nu har då KU prickat fd Centerpartiets ledare Maud Olofsson. Egentligen förstår jag inte vad Alliansen håller på med. Håller de varann bakom ryggen hela bunten? Var Mauds avgång ett led i mörkläggningen av Nuonaffären?

Ärligt talat så blir jag bara förbannad. Tror politikerna att vi är idioter som bara lyssnar på vad de säger och sen röstar som de säger? Tror de att vi inte kan läsa mellan raderna? För några år sedan var det bl a Bosse Ringholm och andra som ställde till det. Nu är det Maud Olofsson som vägrar svara på de enklaste frågorna i världen. Det här låter ungefär som lågstadiebarn när de inte vill tala om vad de EGENTLIGEN gjort. Det är för sorgligt. Nej förresten, det är rent ut sagt fördjävligt  ( förlåt gubbfan ).  En person som bidragit till genomförandet av en mångmiljardaffär och dessutom valts fram av en liten skara vägrar att stå för det hon gjort och skyller på att hon blivit akut senil ( Ja, det måste väl vara så när hon inte kommer ihåg turerna till en affär på ca 80 miljarder ) . Det borde, precis som skett i diverse andra fall, skapas en ”LEX Maud” där hon tvingas under ed berätta vad hon vet. Hennes immunitet borde fråntas henne och sedan skulle hon tvingas till en rättegång. Låter kanske lite kommunistiskt, men det får inte gå till på detta sätt. Hon har fått ett förtroende, som hon nu förbrukat. Tidigare skrev man mycket om politikerförakt. Detta förakt har i och med detta fått en ännu tydligare innebörd.

Hoppas bara att Lööf och hela Centern åker ur riksdagen så Maud får stå där med lång näsa. Vi behöver inte politiker och partier som inte kan stå för sin sak. De blir bara en skam för hela Sverige.

ANNONS

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se