Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 april 2014

Kan ingen stoppa den fan

Av Pink Ozzy - 27 april 2014 08:45

Läser detta i dagens tidning:


Nordkorea: Vi ska utveckla armén och segra över USA

Utrikes Nordkoreas ledare Kim Jong-Un manar nu landets försvar att bli ännu bättre för att kunna segra i alla former av konfrontationer med USA. Det sa Kim Jong-Un, som på söndagen gav order om hur det ska ske på ett möte med landets centrala militärkommission, rapporterar den statliga nyhetsbyrån KCNA.
Dagen före kallade USA:s president Barack Obama, vid ett besök i Sydkorea, Nordkorea för en ”svag pariastat”.


Men är det ingen som kan sätta stopp för denna farsartade kille. Är det bara länder som ligger lite för nära väst som Nato, FN och USA beskyddar. Skiter man fullständigt i folket i Nordkorea, Sudan, Afghanistan och andra länder numera?

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

27 april 2014 19:05

Nja tror inte att det är så enkelt. Om jag inte tar alldeles fel har Nordkorea tex Kina på sin sida....

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

27 april 2014 21:27

Jo, så är det nog. Även Putin står nog på hsnd dida om det kniper. Dessutom vill nog inte Sydkorea ta över konkursboet. Hur sen människor mår skiter man ju i. Precis dom i Ukraina.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se