Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 april 2014

Nazister eller vänsterradikaler?

Av Pink Ozzy - 25 april 2014 10:41

Läser på Facebook och diverse andra medier hur hatet mot nazistiska respektive västerradikala grupper ökar.

Varför?

Varför detta HAT? OK, man behöver inte älska varann eller varandras åsikter. Det accepterar jag. Men därifrån till att anfalla och slå varann är det ju miiiiilllll.

Motpolen säger hela tiden att ”de andra” inte bör finnas. Ja men om det nu är så, så argumentera på rätt sätt. Klarar du inte att argumentera så börja inte slåss. Det är ju så djävla låt.

Om vi nu ska nagelfara ordet ”argumentation” så begår även våra etablerade partier just nu en massa fel. Det största är att de LJUGER och försöker LURA oss genom att vända och vrida på t ex siffror och sanningar.

Det är val i höst. Kan ni inte ha lite fair play och tala om för oss väljare SANNINGEN?

  • Vill du ha något exempel som stör mig?
  • Ja vi kan väl ta Nuonaffären. Olofsson bör ju ha så mycket stake ( fast hon är kvinna) att ställa upp och visa sig för KU.
  • Sedan behöver ju varken Finans- eller stadsministern låtsas som att de inte visste någonting. OM det skulle varit fallet borde du ju avgå med omedelbar verkan. Men nu gäller det ju att rädda sina egna skinn så gott det går.
  • Vi kan också ta de militära utspel som Alliansen nu startat upp. Man låtsas återigen att det är DOM och bara DOM som vill ha mer pengar till försvaret. Men det de pratar om är i mångt och mycket pengar som antingen redan beslutats om, eller om pengar som ligger långt in på nästnästa mandatperiod.
  • Sedan kan vi ta skola, vård och omsorg. Först rustar man ner så in i helvete i 8 år för att nu säga att skolan inte är OK och att man måste göra ändringar. Hallå!!!!! Redan när de första förslagen las för 9, 10 år sen skrev jag att detta kommer att bli en katastrof. Och vad har vi? En dålig skola, avsaknad av mängder av sjuksköterskor och en usel äldrevård. FY FAN!!!
  • Sedan detta snack om att det ska löna sig att arbeta. Jag fick söka i 6 (sex) år och flera 100 ansökningar innan jag inte fick ett utan 2 jobb samtidigt. Mer om det i annat inlägg. Men jag fick under 6 år över 1000:- mindre per månad än någon som skulle tjänat exakt lika mycket på att vara någon lycklig som HAR ett arbete.
  • Till sist fastighetsskatten som skulle frälsa Sverige. Den frälste bara de som har råd att ha dyra hus. Ju rikare och dyrare hus ju mer i skattesänkning. Mitt hus blev istället dyrare. Jag fick betala mer i skatt. Sjukt!

Så, DETTA mina vänner får ni mer av om ni inte nagelfar varenda ord våra ”kära” politiker och ”politikerwannabees” säger. Var kritisk, argumenter, kritisera men för guds skull: SLÅSS INTE!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 13:50

För några dagar sedan ville ungerska regeringen skaffa sig mer makt genom att kunna utfärda olika saker via dekret. I praktiken en diktatorisk stat. Någon jag absolut inte kan acceptera. Nu går sossarna ut och vill ha mandat för att stävja Corona ut...

Av Pink Ozzy - Söndag 5 april 09:58

Läser man tidningarna på nätet slår mig en sak. Det är bara Corona i 55-11 olika varianter. Krigen och flyktingströmmarna tycks vara över. Hur slutade Syrienkriget i så fall? Och vad hände med alla flyktingar? Nu tänker jag inte bara på flyktingar ...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 14:00

Vi har ett coronavirus som sprider sig utan att det syns. Trots det trängs 08-orna i tunnelbanan och på bussarna. Folk trängs i köer och på bolaget och andra platser. Det är precis som att " det drabbar mig". En mentalitet som funnits i Sverige i må...

Av Pink Ozzy - Lördag 4 april 09:52

USA köper just nu upp all sjukvårdutrustning de kan komma över. Ingångna avtal med leverantörer gäller inte längre eftersom USA går in och bjuder över. Men de flesta i Sverige älskar ju våra "vänner" i USA. Så här heter sig inte vänner. Vore det en...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se