Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 april 2014

Nazister eller vänsterradikaler?

Av Pink Ozzy - 25 april 2014 10:41

Läser på Facebook och diverse andra medier hur hatet mot nazistiska respektive västerradikala grupper ökar.

Varför?

Varför detta HAT? OK, man behöver inte älska varann eller varandras åsikter. Det accepterar jag. Men därifrån till att anfalla och slå varann är det ju miiiiilllll.

Motpolen säger hela tiden att ”de andra” inte bör finnas. Ja men om det nu är så, så argumentera på rätt sätt. Klarar du inte att argumentera så börja inte slåss. Det är ju så djävla låt.

Om vi nu ska nagelfara ordet ”argumentation” så begår även våra etablerade partier just nu en massa fel. Det största är att de LJUGER och försöker LURA oss genom att vända och vrida på t ex siffror och sanningar.

Det är val i höst. Kan ni inte ha lite fair play och tala om för oss väljare SANNINGEN?

  • Vill du ha något exempel som stör mig?
  • Ja vi kan väl ta Nuonaffären. Olofsson bör ju ha så mycket stake ( fast hon är kvinna) att ställa upp och visa sig för KU.
  • Sedan behöver ju varken Finans- eller stadsministern låtsas som att de inte visste någonting. OM det skulle varit fallet borde du ju avgå med omedelbar verkan. Men nu gäller det ju att rädda sina egna skinn så gott det går.
  • Vi kan också ta de militära utspel som Alliansen nu startat upp. Man låtsas återigen att det är DOM och bara DOM som vill ha mer pengar till försvaret. Men det de pratar om är i mångt och mycket pengar som antingen redan beslutats om, eller om pengar som ligger långt in på nästnästa mandatperiod.
  • Sedan kan vi ta skola, vård och omsorg. Först rustar man ner så in i helvete i 8 år för att nu säga att skolan inte är OK och att man måste göra ändringar. Hallå!!!!! Redan när de första förslagen las för 9, 10 år sen skrev jag att detta kommer att bli en katastrof. Och vad har vi? En dålig skola, avsaknad av mängder av sjuksköterskor och en usel äldrevård. FY FAN!!!
  • Sedan detta snack om att det ska löna sig att arbeta. Jag fick söka i 6 (sex) år och flera 100 ansökningar innan jag inte fick ett utan 2 jobb samtidigt. Mer om det i annat inlägg. Men jag fick under 6 år över 1000:- mindre per månad än någon som skulle tjänat exakt lika mycket på att vara någon lycklig som HAR ett arbete.
  • Till sist fastighetsskatten som skulle frälsa Sverige. Den frälste bara de som har råd att ha dyra hus. Ju rikare och dyrare hus ju mer i skattesänkning. Mitt hus blev istället dyrare. Jag fick betala mer i skatt. Sjukt!

Så, DETTA mina vänner får ni mer av om ni inte nagelfar varenda ord våra ”kära” politiker och ”politikerwannabees” säger. Var kritisk, argumenter, kritisera men för guds skull: SLÅSS INTE!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:24

Hagia Sofia kyrka i Turkiet ska göras om till moské. Erdogan behöver fler valröster och det finns fler muslimer än kristna i landet. För mig känns det bara så främmande att förändra en kyrka i grunden. Kyrkan byggdes som kyrka men gjordes om till ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 12 aug 09:30

En man i Danmark anklagas för övergrepp på 111 barn. Stegla den jäveln. ...

Av Pink Ozzy - Tisdag 11 aug 16:16

OK, jag gillar inte Danny Saucedo. Men jag gillar ännu mindre att han utsätts för någon form av paragrafrytteri. Nu är det dags igen. Återigen stoppas han från en spelning. Själv känner jag det hela som enkelt. Förväntar man sig 10.000 och får t...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se