Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Så bränner du fett på 15 minuter

Av Pink Ozzy - 13 april 2014 11:04

Läser i Aftonbladet om en ny metod för att bränna fett. Denna gång på bara 15 minuter.

YES, tänkte jag. Perfekt för late mig. 15 minuter om dagen borde jag ju klara av.

Så jag läser vidare och börjar med övning 1:


1. SURFHOPP

Gört: Ligg på mage med händerna intill bröstet och tårna i golvet. Hoppa snabbt och smidigt upp till stående (tänk att du ska upp på en surf­bräda), landa med böjda ben och stark bål.

Frys positionen i någon sekund.

Ta dig lika snabbt och smidigt ner igen. Upprepa i tempo.

Här ska det ta: Ben, rumpa och flås.


Sen när fan hoppar en säl snabbt och smidigt upp från liggande ställning. OM man till äventyrs kommer upp efter nån minut så ska man tydligen ta sig lika snabbt och smidigt NER igen. OK, 1 minut upp, 1 sekunds frysning och sen "lika smidigt ner igen", d v s ytterligare nån minut.

Fan, det blir inte så många surfhopp om man tänker efter. Min enkla matematik säger att jag ska upp och ner 7 gånger om dan. Nja, kanske något man trots allt kan pröva på.

MEN, det finns sen en övning 2 också:


2. MOUNTAIN CLIMBERS

Gört: Stå i armhävningsposition med stark bål. Dra fram höger knä längs utsidan av kroppen och placera höger fot intill handen. Hoppa och byt ben i luften så att vänster fot placeras på vänster sida intill vänster hand. Varva höger, vänster och upprepa.

Här ska det ta: Bål, axlar och flås.


Hur ska detta gå till för någon som mig och som kommer att slå emot magen med knäna så fort jag försöker med övningen. Dessutom blir det knappas frågan om hopp utan mer någon form av kravlande.

Men skam den som ger sig. Jag läser till sist övning 3 också:


3. SUMOBÖJ MED HOPP

Gört: Stå bredare än höftbrett med fötterna, knäna och tårna pekar ut åt sidorna. Böj på knäna tills att låren är parallella med golvet. Ta sats med armarna, svikta på benen, gör ett hopp och rotera så att du hamnar med näsan bakåt i stället. Upp­repa benböj och hoppa tillbaka till start. Fortsätt i raskt tempo för tuffare utmaning.

Här ska det ta: Lår, rumpa, vader och flås.


Och det är NU min hjärna går i spinn. Att bara få tårna att peka ut och sidan utan stöd är i det närmaste en omänsklig uppgift, att vidare försöka böja knäna tills låren är parallella med golvet..., glöm det. SEN ska man på något vis kunna ta sats, lyfta 120 kilo så att näsan och förhoppningsvis även kroppen har vridit sig 180 grader. Borde vara lika svårt som att hoppa upp med en kropp på 180 kilo och vrida den 120 grader. Hur som helst ska man sedan dessutom UPPREPA övningen.

Nej, dessa övningar är inget för mig, men jag kan ägna några ögonblick åt att kolla in bilderna på Aftonbladet. Är ju trots allt en snygg tjej. Dessutom har bara tanken över att utföra dessa övningar nu fått mig att svettas. Så det kanske är så att det är TANKEN SOM RÄKNAS! 

 
 
Gubbfan

Gubbfan

14 april 2014 19:33

Du kanske skulle prova det där.
Men innan du gör det, se över dina livförsäkringar.
För din änkefrus skull.
Det är dyrt med begravningar.
:-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 april 2014 15:55

Haha, ja det är nog bäst det. Men det kommer ju en ny bantningsvariant i veckan, så jag har slutat bry mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 18 april 08:45

Mellan 1985 och 2000 åkte jag 1-2 gånger varje vinter till fjällen med familjen. Julen var given, men även vissa år i mars. Över 60 mil på hala och snöiga vägar. En gång fick jag en ordentlig sladd 3 mil hemifrån. Hade jag fått möte i denna kurva had...

Av Pink Ozzy - Onsdag 17 april 10:11

Ledsen mina vänner, men att rösta om juridisk könstillhörighet är bara larv i mina ögon. Det man röstar om är ifall en homosexuell ska få kryssa i  ett M eller K på diverse papper. Innebär också de får gå på toaletten för kvinnor fast de fysisk är mä...

Av Pink Ozzy - Onsdag 17 april 09:10

Nu har Skyttedal och Emanuel bildat Folklistan. Ett parti utan ideologi. Däremot har de en enda tanke och det är att få så mycket pengar som det bara går från statskassan, d v s dina skattepengar. Försett antal år sedan roffade t ex Emanuel åt sig fl...

Av Pink Ozzy - Tisdag 16 april 09:02

God morgon vänner till en sen vår. Känns inte då spännande att gå ut. Jag har bestämt mig att gå ut 1-3 timmar om dan och arbeta med blommor, rabatter, trädgårdslandet eller något annat som behöver göras på tomten. Om jag kan vill säga. Just nu går i...

Av Pink Ozzy - Måndag 15 april 20:26

Jag blir riktigt arg på de blåbrunas rena lögner för att man vill tysta oppositionen. Man påstår att man har minskat inflationenen. En ren lögn. Inflationen höjs och sänks på order hur inflationen rör sig runt om i världen. Det har regeringen inte ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards