Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 april 2014

Så bränner du fett på 15 minuter

Av Pink Ozzy - 13 april 2014 11:04

Läser i Aftonbladet om en ny metod för att bränna fett. Denna gång på bara 15 minuter.

YES, tänkte jag. Perfekt för late mig. 15 minuter om dagen borde jag ju klara av.

Så jag läser vidare och börjar med övning 1:


1. SURFHOPP

Gört: Ligg på mage med händerna intill bröstet och tårna i golvet. Hoppa snabbt och smidigt upp till stående (tänk att du ska upp på en surf­bräda), landa med böjda ben och stark bål.

Frys positionen i någon sekund.

Ta dig lika snabbt och smidigt ner igen. Upprepa i tempo.

Här ska det ta: Ben, rumpa och flås.


Sen när fan hoppar en säl snabbt och smidigt upp från liggande ställning. OM man till äventyrs kommer upp efter nån minut så ska man tydligen ta sig lika snabbt och smidigt NER igen. OK, 1 minut upp, 1 sekunds frysning och sen "lika smidigt ner igen", d v s ytterligare nån minut.

Fan, det blir inte så många surfhopp om man tänker efter. Min enkla matematik säger att jag ska upp och ner 7 gånger om dan. Nja, kanske något man trots allt kan pröva på.

MEN, det finns sen en övning 2 också:


2. MOUNTAIN CLIMBERS

Gört: Stå i armhävningsposition med stark bål. Dra fram höger knä längs utsidan av kroppen och placera höger fot intill handen. Hoppa och byt ben i luften så att vänster fot placeras på vänster sida intill vänster hand. Varva höger, vänster och upprepa.

Här ska det ta: Bål, axlar och flås.


Hur ska detta gå till för någon som mig och som kommer att slå emot magen med knäna så fort jag försöker med övningen. Dessutom blir det knappas frågan om hopp utan mer någon form av kravlande.

Men skam den som ger sig. Jag läser till sist övning 3 också:


3. SUMOBÖJ MED HOPP

Gört: Stå bredare än höftbrett med fötterna, knäna och tårna pekar ut åt sidorna. Böj på knäna tills att låren är parallella med golvet. Ta sats med armarna, svikta på benen, gör ett hopp och rotera så att du hamnar med näsan bakåt i stället. Upp­repa benböj och hoppa tillbaka till start. Fortsätt i raskt tempo för tuffare utmaning.

Här ska det ta: Lår, rumpa, vader och flås.


Och det är NU min hjärna går i spinn. Att bara få tårna att peka ut och sidan utan stöd är i det närmaste en omänsklig uppgift, att vidare försöka böja knäna tills låren är parallella med golvet..., glöm det. SEN ska man på något vis kunna ta sats, lyfta 120 kilo så att näsan och förhoppningsvis även kroppen har vridit sig 180 grader. Borde vara lika svårt som att hoppa upp med en kropp på 180 kilo och vrida den 120 grader. Hur som helst ska man sedan dessutom UPPREPA övningen.

Nej, dessa övningar är inget för mig, men jag kan ägna några ögonblick åt att kolla in bilderna på Aftonbladet. Är ju trots allt en snygg tjej. Dessutom har bara tanken över att utföra dessa övningar nu fått mig att svettas. Så det kanske är så att det är TANKEN SOM RÄKNAS! 

 
ANNONS
 
Gubbfan

Gubbfan

14 april 2014 19:33

Du kanske skulle prova det där.
Men innan du gör det, se över dina livförsäkringar.
För din änkefrus skull.
Det är dyrt med begravningar.
:-)

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Pink Ozzy

15 april 2014 15:55

Haha, ja det är nog bäst det. Men det kommer ju en ny bantningsvariant i veckan, så jag har slutat bry mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se