Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 12 april 2014

Hårdvinklat i TV3 bör skrotas

Av Pink Ozzy - 12 april 2014 12:50

Såg nästan ett program av Hårdvinklat som startat på trean. Hade hoppats på ett bra humorprogram. Men vad händer? Verkade mer vara ett gynnprogram, eftersom man tycktes har större intresse i att skrika ut diverse könsord och tala om att man vill stoppa fingrarna i någon annan röv än att ha roligt. Inte ens hon som framförde det hela skrattade.

Riktigt sorgligt när man inte kan hålla fyllehumorn på krogen utan måste ta in det i TV´n för att få tittare. Själv tyckte jag mest att det var beklämmande. Även om jag gillar att berätta fräckissar så väljer jag var, när för vem och hur jag ska berätta dom. Men TV3 har ju inga spärrar utan visar glatt skiten rakt ut, utan att ta minsta ansvar för det de visar.

Men så är ju trean en riktig skitkanal.


Men jag kan ju dra en fräckis här eftersom läsarantalet troligen är begränsat och inte lär ökas av historien:

Kvinnan: Älskling, ska vi prova en ny ställning idag?

Mannen:  Jaaaaa, hur gör vi?

Kvinnan: Du diskar och jag sätter mig i soffan och tar en öl.


TV
 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

13 april 2014 08:24

Efter denna totalsågning bara "måste" jag ju titta.... När jag sett reklamen har jag INTE blivit lockad, eftersom ett antal av deltagarna knappast finns på min topp 10 lista över roliga personer...
Efter att ha sett början av program två kan jag bara hålla med dig i din kritik och inse att jag gjorde ett klokt val redan från början när jag sa "NEJ TACK!!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se