Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2014

Av Pink Ozzy - 9 februari 2014 22:30

2000-talets Ceasar, d v s Putin slår nya rekord. I dessa fall via IOK som antingen går i Putins ledband eller snarast bör se över ditt regelverk. 

Först är det den svenska hockeymålvakten dom inte får ha en bild på avlidne Stefan Lif och nu får de norska skiddamerna en varning för att de hedrar en man som dog nyligen och är bror till en av deltagarna.

Dessutom visades det en 45 minuter lång film om och med Putin, där det klart skulle framgå att Putin och Putin allena sörjde för att Ryssland fick det OS de egentligen inte förtjänat.

Finns det inga gränser för osmakligheter i det landet längre.

Normalt vill man ju ha ett OS för att visa upp ditt land så att många turister kommer dit. Men jag undrar hur många som nu vill besöka denna totalkorrupterade diktatur?

ANNONS
Av Pink Ozzy - 9 februari 2014 11:00

igår såg jag andra delen av Melodie"festivalen". Men oj vilken besvikelse. Det var en formidabel uppvisning i riktiga skitlåtar inramat av en massa skitblingbling och programledare med riktiga dåliga manus. Den enda behållningen var Sean Banan och en liten tjej som var bättre förberedd och inläst än programledarna nånsin har varit.

Jag säger som min dotter sa förra veckan. "Är det här det bästa Sverige kan visa upp vill jag inte lyssna på de 3000 låtar som INTE kom med". Att framhålla Sanna Nielsen är poänglöst. Samma låt som hon nu, i ny tappning, försöker sig på att vinna Mellot med. Samma Sanna, same same. Att vinna i denna grupp av 8 "låtar" kan knappast vara en bedrift.

Bli det inte bättre än så här så kanske man bör göra om programidén till nästa år.

Och till sist:

Varför tittar jag?

Jo, det KAN ju dyka upp just DEN låten som är något alldeles extra. De kommer ju faktiskt ibland. Som "Waterloo" för 40 år sedan, eller Loreen förra året.

Sen är jag fortfarande svag för t ex "Det börjar verka kärlek banne mig" och "Judy min vän". Men det var ju på den tiden man KUNDE göra låtar till Mellot.

Musik · TV
ANNONS
Av Pink Ozzy - 7 februari 2014 14:48

Det ska rapporteras hit och dit. Vore det inte bättre att skapa arbeten? Du ska jag börja aktivitetsrapportera. Skitkul   . Jag kommer ju inte ens in på sidan. OK, då ringer jag väl. Då är den förväntade kötiden 68 ( sextioåtta ) minuter ! ! ! Vore det inte bättre att vara tillgänglig än att kolla vad folk gör? Där jag råkar bo så finns det ca 1300 "öppet arbetssökande" och 30-50 lediga arbeten enligt arbetsförmedlingens hemsida. Det sägs att de fångar upp ca 30-35% av alla arbeten. Innebär att det maximalt bör finnas 150 arbeten åt 1300 personer. Ja, ja, nu säger en del smartingar att man kan vända sig till angränsande kommuner. JAG GÖR DET   ! ! !

Men det är ju procentuellt lika många sökande i dom kommunerna.


Igår kom något ljushuvud i Alliansen på att privatisera delar av arbetsförmedlingen. Hallå, har de inte lärt sig NÅGONTING ? ? ? Jag säger bara SJ, räcker det?

Det är ju redan nu till viss del privatiserat genom alla aktörer som förmedlar arbeten. Ta Addilon, Proffice, GoVeteran m fl. Räcker inte det och blir över?

Det är ju rena spexet som de håller på med alla arbetslösa. Man slår sig dessutom hela tiden för bröstet för att ha "skapat" 250000 nya jobb. I helvete heller. För det första så har vi sakta behövt mer personal på en del håll. Dessutom är många av dessa jobb sådana arbeten där staten på ett eller annat sätt gått in och betalar en stor del av lönen. Det kallar jag inte för att "skapa" arbeten. Det är ett sätt att betala för arbeten och borde egentligen vara förbjudet enligt EU.

Att staten går in och betalar upp till 22000:-/månad till en arbetsgivare är illojal konkurrens. Konstigt att EU går med på detta överhuvudtaget.


Nej, jag är inte arg. Nej, men jag är djävligt förbannat över hur man sköter de arbetslösa. De har inte fått en spänn mer på mer än 5 år. Tvärtom, de har fått mindre eftersom de måste bidra med MER skatt för att den s k "arbetslinjen" ska ge mindre skatt till de lyckliga som HAR ett arbete.

Nej FY FAN. Vi får verkligen hoppas att Alliansen faller sönder och samman och att minst 2 av dessa partier inte ens kommer in i riksdagen efter nästa val.

Av Pink Ozzy - 7 februari 2014 14:25

Tack Google för att ni tar ställning. 

Skönt att Google tar ställning mot den röde Putin och hans fåniga politik. Han om någon borde väl ha andra bekymmer att ta hand om. Men så är det i dessa diktaturstater. För att ingen ska börja granska vad som sker inom de egna väggarna så letar man upp "fiender" på annat håll. Själv tycker jag att det är så djävla lågt. Låt Anja och dom andra som inte är hetero vara ifred. Vad fan spelar det för roll om män älskar män eller kvinnor älskar kvinnor? Själv är jag man och älskar också kvinnor. What´s the big deal?


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se