Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 februari 2014

Fegt att klaga på Kostelic

Av Pink Ozzy - 23 februari 2014 10:37

Kostelic la andra åket i årets OS-slalom. När några hade åkt ut öste kommentatorerna skit över Kostelic. Därefter var det ju kört. Ingen annan vågade ju därefter ha en egen uppfattning. Jo,jag, men det inlägget togs snabbt bort av sidinnehavaren. Åsikten överensstämde ju inte med hennes. Men så är det tyvärr. Censur finns tydligen även i Sverige.

Kostelic dotter, som själv är gammal elitåkare blev förbannad och tyckte att åkarna skulle använda sina hjärnor när de åker. Något som jag gärna håller med om. ALLA hade samma möjlighet att läsa in banan. Då är det bara att göra det. Sen kan man inte starta ned fel focus. Av de 12 (av de 30 första) som inte kom i mål hade 3-4 inte kommit i mål i vilken backe det än hade varit. Den här backen var svårare p g a OS, så då åker ca 2 till ut. Sen har vi Myhrer ich några till som bara haren sak i tankarna - "Det här går inte". Självklart går det inte med dessa tankar. 

Vem har egentligen gjort fel? Ja inte kan det vara Kostelic. Han la en bana inom reglernas ramar. M a o är det regelmakarnas fel. Dessutom ledarteamet i respektive land som varken jan peppa åkaren rätt och inte heller ge honom rött baninformation. Till slut är det åkarnas fel som läser banan fel och/eller intalar sig själva med negativ energi. 

Fråga dom på pallen om banan var skit.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

23 februari 2014 11:41

Håller med till 100%! Men konstaterar samtidigt att vinnaren tappade 1 sekund i backen.

Men varför inga åsikter om finalen i hockey med Kanada-domare.... ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Pink Ozzy

23 februari 2014 15:35

Har precis sett finalen och kan verkligen inte klaga på domarna. Kanadensiska domare är riktiga proffs.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 17:42

Har just varit hos dotra och hjälpt henne att hämta tillbaka studsmattan. Samtidigt flyger en annan studsmatta från en annan tomt iväg. Undrar hur många studsmattor som flyger iväg och går sönder en så här blåsig dag? Tänk på att förankra era studs...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:53

I dagens Aftonbladet kan man läsa om en manlig förälder som sökt upp en pedofil som arbetar på en typ av förskola. Han gick hem till honom och slog honom. Nu anmäls han. OK, jag förstår att vi har lagar som ska sköta om sånt, men jag hade garanterat...

Av Pink Ozzy - Torsdag 2 april 09:40

Sveriges största skidanläggningsföretag Skistar släcker ner fr o m i helgen. Andra har dock än så länge sagt att de kommer att ha öppet. Eftersom de inte har förstånd själva borde regeringen gå in och stänga alla anläggningar tills vidare. Läser ock...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 16:02

Det börjar kännas underligt. Att bara åka in till grannstan för att handla eller fika vill man inte gärna göra. Det rör sig också mindre folk ute. För någon vecka sedan hade en affär toapapper till extrapris. 3 paket med 6 rullar i varje för totalt...

Av Pink Ozzy - Onsdag 1 april 13:40

Såg Trolljägarna och blev skakad. Är en plus 60 och borde sett det mesta. Men icke. Hur fan kan vuxna män stöta på småtjejer? Och dessutom visa sina kukar i mobilen. Fattar inte det. Övergår mitt förstånd. Måste ju innebära att de har en psykisk ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se